Ange ditt sökord

10 presenttips till mors dag

10 presenttips till mors dag

10 presenttips till mors dag

Sitter du och letar efter något fint att köpa till mamma på mors dag? Jag skulle nästan säga att denna present är en utav de absolut viktigaste du inte får glömma. Du har säkert hört “pappa är bra men mamma är bäst” Därför ska hon firas med blommor och choklad och varför inte en rolig och bra present!

Din mamma förtjänar något fint efter alla år hon har följt dig och givit dig kärlek och lett dig fram till den du är idag. Här hittar du 10 bra tips på presenter ifall du absolut inte kommer på något själv. Men börja gärna med att fundera lite över din mors intressen och se ifall du kan komma på något bra den vägen. Annars hitta en lämplig present hon kommer ha nytta av i kanske hemmet eller vardagen. Men oavsett kommer du lyckas göra henne glad genom att bara köpa något fint och visa din uppskattning av att du kommer ihåg hennes stora dag.

1. Chokladfontän till jordgubbar

Varför inte unna din mamma lite chokladdoppade jordgubbar nu i sommar. Till detta kan och en flaska champagne passa väl. Jordgubbar är fantastiska som dem är, men desto bättre med ett överdrag med choklad.

219 kr hos Coolstuff.se

 

 2. Vin & chokladprovning

Vilken mamma tycker inte om vin och choklad. En perfekt present att skämma bort din mamma med. Jag själv tycker det är lite roligare att ge bort upplevelsepresenter jämfört med traditionella paket, detta skapar roliga minnen och att man får komma hemifrån lite. Vin och chokladprovning kan du testa på i orterna Växjö, Uppsala, Västerås, Göteborg, Linköping, Jönköping, Gävle, Karlstad, Örebro och Stockholm.

495 kr hos Upplevelse.com

 

3. Parfym

En parfym till mamma är alltid ett säkert kort om man inte kommer på något annat. En parfym är något man aldrig kan få för många av. Detta är också en present som brukar uppskattas av många då de själva aldrig får tummen ur att köpa en. På bilden ser du en riktig klassiker från Dolce Gabbana som jag vet många mammor tycker luktar fantastiskt. Men du hittar denna och mängder av andra parfymer hos parfym.se.

Från 439 kr hos Parfym.se

 

4. Automatisk såsvisp

Detta presenttips skulle jag vilja säga passar till precis alla människor som brukar göra en sås, soppa eller annat som kan brännas vid om man inte är där och rör om hela tiden. Jag vet inte själv hur ofta jag bränt en sås då annat stört mig under matlagningen. Denna såsvisp kommer underlätta för din mamma i köket oavsett hon gillar matlagning eller ej. En perfekt mors dag present enligt mig och en pryl jag själv inte skulle klara mig utan.

249 kr hos Coolstuff 

 

5. Smart blomvas

En vanlig blomvas kanske ni tänker vid första anblick. Här ser du en svensk innovation som löst ett vanligt problem till alla som någon gång satt blommor i en vas. Den smarta kulan som ligger i vasen gör det möjligt att fixera blommorna ifall buketen är för liten sett till storleken på vasen. I en vanlig vas välter blommarna mot kanten vilket inte är värst snyggt. Men i denna vas kan du snyggt placera ett fåtal blommor. Perfekt mors dag present till den mamma som älskar att få blommar, men vilken kvinna tycker inte om blommor. Denna vas finns i 3 olika storlekar.

Från 349 kr hos Smarta saker

 

 6. Strumpor med hjärtan

Strumpor är en present som alltid uppskattas då de alltid behövs eller kommer till användning då det blir hål i de gamla. Hos Bobby Harper hittade vi en mängd av roliga strumpor och underkläder som är perfekta presenter till mamma. Men det var denna strumpan som jag själv gillade mest med hjärtan som passar utmärkt då man ska visa kärlek till sin kära mor.

89 kr hos Bobby Harper

 

 7. Mugg med gulligt text

En gullig mugg med ett budskap som visar på hur mycket du tycker om din kära mor. Jag kan bara tänka mig hur glad din mor kommer bli varje gång hon tar fram denna mugg och dricker sitt té eller kaffe. Jag tror också de andra muggarna i skåpet kommer få vänta länge på att användas när denna fantastiska mugg kommer in i skåpet, och som en mors dag present från dig. Denna mugg och en mängd söta nallar med mamma texter finns att köpa hos Nalleriet. En butik med massa gulliga prylar.

95 kr hos Nalleriet

8. Doftljus med lavendel

Hos presenteriet kan du hitta mängder av bra presenter till mamma. Här finner du underbara doftljus med bland annat doft från liljekonvalj. Du kan också här hitta söta muggar, ljuslyktor, choklad och en hel del annat bra som gör en mamma glad på sin dag. I denna butik kan du hitta mycket billiga mors dag presenter ifall du själv kanske är student eller inte har mycket ekonomi för tillfället att köpa något för.

199 kr hos Presenteriet

 

 9. Hängande lyktor från Ernst Kirchsteiger

Ernst Kirchsteiger har tagit fram en hel del trevliga inrednings saker som jag tycker är perfekta att ge bort i present. Dessa typer av presenter passar bra till den mamma som gillar att pyssla i hemmet och ha det fint runt omkring sig. Hos Presenteriet fastnade jag mycket för dessa hängande lyktor som också är väldigt billiga men samtidigt snygga. Det finns också flera andra produkter från självaste Ernst Kirchsteiger i denna trevliga butik.

89 kr hos Presenteriet

 

 10. Nackmassage

Finns väl inget som är skönare en massage. Men det lilla problemet med detta är ofta att man ska få någon till att göra det. Det brukar sluta med en snabb massage och väntan till nästa massage kan ta sin lilla tid. Men nu får det vara slut med detta och istället få massage precis när man vill och hur länge man vill. Detta är ett mors dag presenttips till den mamma som behöver mjuka upp nacken lite på sin lilla personliga dag.

149 kr hos Fungadgets

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *