[vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJiZ0hvbWUlMjIlM0UlM0MlMkZkaXYlM0U=[/vc_raw_html][vc_raw_html el_class=”stepsAfterSlider”]JTVCc3RhdGljX2Jsb2NrX2NvbnRlbnQlMjBpZCUzRCUyMjI4NDYlMjIlNUQ=[/vc_raw_html][handmade_banner el_class=”hideBanner”][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”boxed”][vc_column width=”3/4″ el_class=”col-md-9 col-sm-12 sm-margin-bottom-30″]

[static_block_content id=”6746″]

Året Ă€r fullt med dagar dĂ„ presenter ska ges bort till nĂ€ra och kĂ€ra. De alla vill man ge en present som de sent ska glömma. Men ibland kan det vara svĂ„rt att veta vad man ska köpa till mors dag eller pĂ„ en födelsedag till en far eller vĂ€n som fyller Ă„r. Det finns butiker pĂ„ nĂ€tet och sajter med tips. Men hĂ€r vill jag samla och förenkla det hela  och lĂ€gga fram de presenttips som jag tycker Ă€r bĂ€st och med blandade priser frĂ„n billigt till lyx.

Årets present 2022

Det finns hundratals med bra butiker som sĂ€ljer presenter och prylar pĂ„ nĂ€tet. Vi har nu samlat in dom bĂ€sta presenterna för 2022. Du kan pĂ„ sajten enkelt vĂ€lja present till en viss person eller hitta en gĂ„va till ett specifikt tillfĂ€lle. Är det nĂ„gonstans du hittar Ă„rets present sĂ„ Ă€r det hos Presenttipsaren.nu!

Till vem vill du köpa till?

PopulÀra kategorier


Hur man hittar en bra present

Att hitta en perfekt present krÀver mer en bara köpa nÄgot dyrt. Det absolut viktigaste Àr att din present har nÄgon typ av koppling till den person du ska ge den till. Har du en kompis, syster eller bror som Àlskar att hitta pÄ saker och lÀtt blir rastlös? Varför inte dÄ exempelvis köpa en upplevelsepresent och pÄ det viset hitta det mest personliga till just den personen. Du kan annars pÄ denna sajt hitta presenttips till alla Ärets tillfÀllen och presenter frÄn liten till stor.

Ni kan ocksÄ i vÄr blogg hitta roliga tips pÄ presenter som funkar bra till olika tillfÀllen och personer. Förutom tips pÄ presenter kommer vi tipsa om en hel del annat pÄ denna sajt. Du kan hitta information om allt ifrÄn rabattkoder i olika butiker och mer om vad presenter bör kosta nÀr dottern exempelvis ska gÄ pÄ barnkalas.


Rabattkoder för presenter och julklappar

Letar du efter en passande rabattkod frÄn nÄgon presentbutik pÄ nÀtet som sÀljer presenter och roliga prylar. DÄ kan vi rekommendera att besöka rabattkodssajten www.kupongerna.se som listar hundratals med butiker som erbjuder rabattkoder och erbjudanden. HÀr kan du hitta rabatter frÄn butiker som Coolstuff, Bluebox, roligaprylar.se och en mÀngd andra butiker som vi tror kan ha den perfekta presenten.


VÄra mest populÀra presenttips

JÀmför privatlÄn och bolÄn
[vc_separator color=”custom” accent_color=”#fdb3a6″ css=”.vc_custom_1444709036776{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 50px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ el_class=”col-md-3 col-sm-12″ css=”.vc_custom_1444708755299{padding-top: 17px !important;}”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row layout=”boxed” el_class=”margin-bottom-10 margin-top-55″][vc_column][handmade_post title=”FrĂ„n presenttips bloggen” is_slider=”yes” navigation=”yes”][/vc_column][/vc_row]