Enhörningsstrumpor

Enhörningar är superpopulära bland både barn och vuxna just nu. Vem kan motstå dessa underbara sagodjur som för tankarna till förtrollande och färgsprakande landskap? De här gulliga enhörningsstrumporna kommer garanterat att väcka roliga och uppskattande kommentarer.

Som en extra wow-effekt glittrar strumporna i regnbågens alla färger. Förtrollande och roliga enhörningsstrumpor med glitter lyser upp varje fest, arbetsdag och myskväll. Chansen är stor att du har en vän som förälskat sig i enhörningar och det här är världens bästa present till honom eller henne.

Legenden om enhörningen går långt tillbaka i tiden och förr trodde man att enhörningens horn hade magiska krafter. Idag förekommer de främst i sagornas värld, men de magiska krafterna består. Det sägs att endast den som är tillräckligt god kan upptäcka enhörningens magiska krafter.

Varför bära tråkiga enfärgade strumpor när du kan ha sällskap av gulliga och glittriga enhörningar? Med dessa enhörningsstrumpor på fötterna kommer du att känna dig lika speciell och unik som enhörningen.

86 kr

Slut i lager