Enhörningsstrumpor

Slut i lager

86 kr

Enhörningar är superpopulära bland både barn och vuxna just nu. Vem kan motstå dessa underbara sagodjur som för tankarna till förtrollande och färgsprakande landskap? De här gulliga enhörningsstrumporna kommer garanterat att väcka roliga och uppskattande kommentarer.

Som en extra wow-effekt glittrar strumporna i regnbågens alla färger. Förtrollande och roliga enhörningsstrumpor med glitter lyser upp varje fest, arbetsdag och myskväll. Chansen är stor att du har en vän som förälskat sig i enhörningar och det här är världens bästa present till honom eller henne.

Legenden om enhörningen går långt tillbaka i tiden och förr trodde man att enhörningens horn hade magiska krafter. Idag förekommer de främst i sagornas värld, men de magiska krafterna består. Det sägs att endast den som är tillräckligt god kan upptäcka enhörningens magiska krafter.

Varför bära tråkiga enfärgade strumpor när du kan ha sällskap av gulliga och glittriga enhörningar? Med dessa enhörningsstrumpor på fötterna kommer du att känna dig lika speciell och unik som enhörningen.

För alla glada som älskar färgglada strumpor finns de här söta strumporna med enhörningar att köpa. Coola, tuffa strumpor som sprider glädje och värme. Ingen kan undgå att tycka om de här fina sockarna. Förpackningen innehåller hela sex par med olika roliga motiv. De är i one size, vilket gör att många kan använda dessa festliga strumpor. Kanske överraskande för vissa är att de här strumporna är för vuxna, men det är inte alls märkligt. Är du en av de coola vuxna som har barnasinnet kvar och som skulle älska att bära de här fina strumporna så ska du beställa nu.

Du kommer verkligen göra att succé med dessa färgklickar på fötterna, så var inte rädd för att sprida lite glädje och värme under hösten. Satsa på dig själv, investera i nya plagg och förnya din garderob även på fötterna! Varför inte passa på att beställa lite fler och ge bort i julklapp?

Du hittar alla artiklar med enhörningar här

Information om Enhörningsstrumpor

  • Finns i storlekarna: 35-38, 39-42, 43-46
  • Material i strumporna: bomull 75-85%, polymid 13-23%, och elastan 2%

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Enhörningsstrumpor”