Ange ditt sökord

Presenttips till den som älskar godis

Presenttips till den som älskar godis

Presenttips till den som älskar godis

Det finns väl inget som är godare en godis. De flesta brukar väl i alla fall unna sig ett par bitar på lördagskvällen. Men så finns det också riktiga gottegrisar som älskar godis lite mer en oss andra. En sån person som alltid har skåpet fullt med godsaker. Nu kanske dessa presenttips blir både det sämsta och bästa på samma gång. Kanske borde gett en present i form av tandbortse och fluorskölj till denna lilla godisälskaren istället? Men nu struntar vi i hälsa och tandläkarens synpunkter.  Jag har plockat fram lite godis presenter som jag tycker passar riktigt bra att ge bort. Vissa kan du beställa hem, medans andra går att skicka direkt till den person som du vill överraska med en riktig godischock! Vill också tipsa om Tjänsten Testagram.se där man varje månad får hem en box med nya spännande produkter. Dessa boxar brukar också innehålla en del godis, men du får även räkna med lite annat mindre sött.

Jelly belly spelet

Godis från Jelly belly är ett måste för den som älskar godis. Små godisar med smaker som körsbär, blåbär eller tuggummi. Men nu har det även kommit ett spel där man lagt i äckliga godisar med smaker som hundmat, spya eller ruttet ägg. De bitar som smakar gott har samma färg som de goda. Roligt spel där man får skratta åt varandras grimaser.

129 kr hos Partykungen.se

sockervaddsmaskin

Sockervaddsmaskin

Det som bara kunde köpas på tivoli innan fixas nu snabbt och enkelt hemma med hjälp av lite socker och denna maskin. En liten rolig pryl där man med vänner och familj kan roa sig och varför inte tävla om vem som lyckas göra den största sockervadden. En liten matsked fixar jobbet och vips och du en sockervadd. Roligt och bra presenttips till den som inte kan få nog av socker och godis.

299 kr hos Coolstuff.se

chokladtelegram

Choklad Bokstäver

Att ge bort ett chokladtelegram kan vara ett roligt presenttips där man visar sin kärlek eller tacksamhet. En väldigt personlig present där man ser att hon eller han lagt ner både tid och tanke i valet av gåva. Man kan i butiken finna mängder utav roliga presenter gjorda i choklad. Du kan skapa alla sorters meddelande själv med hjälp av choklad bokstäverna.

139 – 299 kr hos Getspecial.se

Godis med biobiljetter

Godisbox & Biobiljetter

En godisbox med klassiska smaker ihop med biobiljetter kan passa bra till filmälskaren. Men om inte bio står högst på listan så finns det en massa bra godisboxar att välja på. Du kan exempelvis hitta boxar med kaffe, tidningsprenumeration, triss, strumpor eller varför inte välja en godisbox full med enbart godis. En mycket bra present ifall personen bor långt bort och den måste skickas. Här kan man lägga till fina kort med hälsning och sedan skickas godisboxen direkt till den lycklige.

149 – 419 kr hos Godisboxen.se

chokladfontän

Chokladfontän

Känner du någon som gillar lite extra lyx i vardagen? Då är chokladdoppade jordgubbar och champagne ett måste. Börja med att värma upp chokladen och fyll därefter chokladfontänen som sedan håller chokladen varm. Perfekt att ha på bröllop, fester och andra tillställningar där man vill bjuda på lite extra gott. Du kan också använda maskinen till bakverk eller varför inte doppa godis och frukt i den goda chokladen.

249 kr hos Roligaprylar.se

chokladprovning

Chokladprovning

Att ge bort en chokladprovning kan vara en rolig upplevelsepresent att ge den med stort sötsug. Här får man chansen att lära sig mer om hur klassisk choklad framställs och dess historia. Du får smaka på choklad i världsklass och lära dig skillnaden på lyxig choklad och den billiga. Här får du också lära dig hur man bäst avnjuter sin chokladbit med rätt tillbehör. En rolig present att ge bort och samtidigt ger lite lärdom i ca 1,5 timma.

349 kr hos Upplevelse.com

Choklad med foto

Choklad med foto

Det finns lyxig choklad med alla sorters smaker och former. Men nu kan man beställa choklad och lägga in ett foto på den man tycker om och vips har du en perfekt personlig present. Ett bra presenttips till romantikern som vill göra succé. Chokladen är såklart ätbar och består av både vit och mjölkchoklad. Allt kommer i en lyxig plåtask som höjer hela intrycket på presenten. Man kan hos Getspecial.se även hitta fler chokladaskar med foto.

199 – 325 kr hos Getspecial.se 

Gör egna chokladkakor

Skapa egna chokladkakor

En bra present till den som gillar att pyssla och baka godsaker. Den passar även utmärkt att ge till någon med barn eller till de lite äldre barnen som kan baka själva. Här är det bara fantasin som stoppar dig med vilka chokladskapelser som kan bakas. Du får helt enkelt experimentera dig fram och sen kanske din chokladbit blir nästa världsnyhet!

119 kr hos Coolstuff.se

Mjukglassmaskin

Mjukglassmaskin

Kanske lite delade meningar om en mjukglassmaskin ska ligga bland presenttips till någon som gillar godis. Men vi tycker det är en bra present till den med stort sötsug och då passar mjukglass perfekt. Hur bra är det inte att kunna göra egen mjukglass hemma och slippa åka iväg fort värmen kommer. Det kanske mest förknippas med att äta mjukglass på sommaren men jag själv äter mer en gärna året runt. Till maskinen medföljer manual och 9 recept på glass som ni kan prova.

399 kr hos Coolstuff.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *