Ange ditt sökord

Presenttips till den som älskar öl

Presenttips till den som älskar öl

Presenttips till den som älskar öl

Här har vi nu samlat presenttips till dem som älskar öl. Perfekta presenter som en öl fantast bara måste ha, och som vi tycker är riktigt roliga att ge bort. När man börjar leta efter prylar på nätet som har med öl att göra så finner man mängder av roliga presenttips. Vi har hittat allt ifrån böcker om öl till hur man brygger sitt eget öl. Nedanför kan du hitta ett urval av de saker som vi tycker ska vara med på topplistan vad det gäller bärs.

 

101 ölsorter du bör prova innan du dör

Det finns många öl sorter man kan köpa, men vilka bör man testa är den stora frågan. I denna boken hittar du 101 olika ölsorter som du bör testa innan du lämnar jordelivet. En bok skriven av självaste öl fantasten Örjan Westerlund som plockat ut sina favoriter vad det gäller öl och inget annat i denna bok.

En present som kan vara väldigt rolig och givande till han eller hon som gillar att prova lite nytt vad det gäller öl.

150 kr hos Bokus.se

101 öl du måste dricka

Brygg ditt eget öl

I boken ovanför kunde vi ju hitta vilka öl man bara måste prova innan man dör. Men sen finns det ytterligare en till öl som man bara måste prova, och den finns inte med i boken. Vi pratar nämligen om att fixa till sin egna hemmagjorda öl. Detta är ett måste för en öl nörd som kanske gått i drömmarna om ett eget bryggeri. Med hjälp av detta öl kit kan du brygga ditt eget ipa öl och procenthalten hamnar runt 5,5 %. Själva proceduren ska vara enkel och kunna utföras av någon med tummen mitt i handen.

899 kr hos Roligaprylar.se

Strumpor i ölburk

Roliga och färgglada strumpor med galna motiv och färger har man ju sett en hel del på nätet. Men att få dem levererade i en ölburk är ju verkligen ett kreativt sätt att skoja till det på. Perfekt gåva att ge till den som behöver lite färg på fötterna. Dessa strumpor finns i färgerna orange, blått eller i klassisk gul öl färg.

99 kr hos Roligaprylar.se

Hemlig Ölbrunn

Vare sig man är öl fantast eller ej så tycker vi flesta nog att en riktigt kall öl är det bästa. Men många gånger när man ska gå till kylen efter en kall öl så är det slut. Kylskåpet har sina begränsningar och man får inte alltid plats med alla sina öl som man tänkt sig. Men nu har denna smarta kylbox kommit som du gräver ner i jorden och vips har du alltid plats för öl och andra drickor. Ingen el behövs här och du får plats med 24 öl som sen alltid kommer vara redo och kalla. Perfekt presenttips till den som vägrar dricka ljummen öl.

495 kr hos Coolstuff.se

Öl låda med kapsylöppnare på sidan

En snygg och praktisk öl låda med kapsylöppnare kan vara väldigt bra vid bjudningar hemma när man dukar upp på bordet. Passar även väldigt bra ifall man ska ut på picknick eller ta med sig lite öl till stranden. Denna öl låda är tillverkad i Acaciaträ och rymmer 6 flaskor öl eller annan valfri passande dryck i glasflaska. Ett liten tips är att fylla upp lådan med 6 st kalla öl av olika sorter för att göra presenten lite optimal.

549 kr hos Bluebox.se

öllåda med kapsylöpnnare

Ölglas med gravyr

Hittade en rolig butik på nätet som säljer ölglas med massa roliga gravyrer till en massa tillfällen. Du kan exempelvis hitta exempel som till studenten, till pappa, mors dag, fars dag eller skapa ett ölglas med ett speciellt intresse som fiske, jakt eller musik. Ett väldigt roligt och personligt presenttips till den som älskar att dricka öl ur ett fint glas. Man kan i butiken hitta lite billigare varianter men även dyra glas från exempelvis Orrefors.

Du hittar en mängd graverade ölglas hos Medgravyr.se

ölglas med rolig gravyr

Ölprovning

Känner du någon som är helt tokig i att prova nya ölsorter och aldrig nästan köper samma öl. Då kan detta vara den ultimata presenten att låta han eller hon gå på en ölprovning och lära sig mer och upptäcka nya smaker. Här får du lära dig mer om ölets historia och hur själva tillverkningen går till. Dessa event finns att hitta i städerna Malmö, Göteborg, Stockholm, Örebro, Västerås, Uppsala, Växjö, Gävle och Karlstad. Ifall man inte bor i närheten av dessa städer kan det vara ett bra tillfälle att komma ut på lite äventyr och upptäcka en ny stad. Tips kan vara att dela på denna present och lägga ihop pengar till hotellrum för att göra presenten mer fulländad. Man kan hos Upplevelse.com också hitta andra event som ölvandring & öl och ostprovning.

349 kr hos Upplevelse.com

öl provning

Skrapaffisch 99 fatöl att upptäcka

Påminner lite om boken med 101 ölsorter du bör prova innan du dör. Men denna är också väldigt rolig då man ska skrapa de öl man ännu inte provsmakat. Denna skrapaffisch innehåller 99 fatöl att upptäcka och skrapa fram. Här kan du få tips på ölsorter som du annars kanske inte hade gått och köpt själv. Om alla ölsorter finns att köpa i Sverige vet jag ej men det kan bli en rolig utmaning att se hur lång tid det kommer ta att skrapa klart hela affischen. Det finns också en liknande skrapaffisch hos Roligaprylar.se som erbjuder en variant med 100 olika sorter fast till ett lägre pris, kolla in vilken du tror blir bäst.

Variant 1 – 179 kr hos Roligaprylar.se

Variant 2 – 549 kr hos Presenter.se

skrapaffisch 99 fatöl

Livboj till ölen

Om man ska ut och bada i sommar eller planerar en vistelse utomlands kan det vara bra att ta med sig en livboj. Nu menar jag inte en livboj till dig själv utan en till ölen. Ett roligt presenttips till den som inte kan slita sig från ölen och måste ha med den överallt. Det är en lyx att kunna bada ihop med sin öl. Denna livboj till ölen finns i två olika storlekar, en till 0,33 cl och den andra till 0,5 cl flaska. Billig och rolig present som kan rädda många stunder och kyla ner ölen.

85 kr hos Presenter.se

livboj till ölen

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *