Present- och julklappstips till en alkoholist

Nu är det snart jul och för många av oss innebär det middagar med släkt och vänner. Men vad köper man egentligen till den där morbrorn som är extra förtjust i snaps? Eller kompisen som verkar dricka upp hela vinflaskan själv varje gång ni ses? Vad ska man köpa till drinknörden som samlar på exklusiva drycker? Nedan hittar du en uppsjö av roliga tips!

Showing all 23 results for Present- och julklappstips till en alkoholist

Pris

Ålder

Intressen

Till Vem?

Tillfälle

 

Present till alkoholist

5 presenttips till alkisen

Hitta du inget bra ovanför? Här kommer ytterligare 5 grymma förslag till den törstige alkisen.

1. En exklusiv flaska

Oavsett vilken dryck man älskar finns det ett urval av exklusiva flaskor. Kanske tycker kompisen om whiskey eller champagne – då är det bara att välja och vraka! Välj gärna en flaska som ser snygg ut och som ligger i den dyrare prisklassen. Det får gärna vara en flaska alkisen kan ha i sin kollektion och imponera sin vänner med. En sådan present uppskattas garanterat!

2. Lyxigt whiskey-set

Whiskey-set av kristall är nog så nära man kan komma klassisk lyx. En karaff fylld med whiskey ser riktigt snygg ut på vilken bar som helst. Lägg till sex matchande glas så har du både snygg dekor och en present som består livet ut. Perfekt om du vill ge bort något som kan få personen att komma ihåg era glada dagar tillsammans. Dessutom kan den komma väl tillhands vid en fest eller middag hemma!

3. Moderna cocktailglas

Medan ett whiskey-set har klassiska vibbar är cocktailglas mer moderna och spännande. Den som tycker om alkohol och samlar på olika drycker uppskattar säkerligen båda världarna. Välj exempelvis margeritaglas, men inte den vanliga varianten som vi alla kan hitta överallt. Satsa istället på en designad modell som ser mer spännande ut. Den får gärna ha inslag av färg eller på annat sätt skilja sig från standardmodellen.

4. Spännande recept

Om du ska köpa present åt någon som uppskattar exotiska drinkar kan en bok med drinkrecept vara ett vinnande val. Då får personen möjlighet att upptäcka nya drinkar och bjuda på något helt nytt när vännerna kommer på besök. Dessutom kan det vara roligt att variera och snabbt kunna blanda sig en fruktig drink på sommaren eller en kryddig drink på vintern. Att unna sig nya, härliga drinkar kan aldrig bli fel!

5. Dryckesspel

Visste du att det finns spel som är särskilt utformade för att spelas medan man dricker? Det är ett ganska nytt påfund och det finns flera intressanta varianter att välja mellan. Varför inte köpa ett dryckesspel till polaren och ha något roligt att göra medan ni dricker öl en fredagskväll?