epa raggare

Vilken julklapp kan en epa raggare önska till jul? Många tror felaktigt att epa raggare är ett gäng lantisar som under kvällen hänger på någon parkering med energidrycker, e-cigaretter och givetvis sina epa-traktorer. Faktum är att epa raggare vanligtvis är ett gäng motorintresserade ungdomar som träffas, kanske på en parkering, för att umgås med sina kompisar. Även om du kan göra det enkelt för dig själv och köpa en liter motorolja eller några händiga verktyg till julklapp finns det massor av bättre och roligare klappar att satsa på.

Showing all 16 results for epa raggare

Pris

Ålder

Intressen

Till Vem?

Tillfälle

Ungdomar gillar roliga prylar

Epa raggare är vanligtvis ungdomar som kör en epa-traktor tills dess att de kan få ett B-körkort. Eftersom epa raggare tycker om energidrycker kan en passande present vara ett gigantiskt champagneglas som de även kan använda under nyårsfirandet.
Numera gillar alla att spela Pokémon Go på mobilen. En globe mugg pichatchu kan bli en uppskattad och praktisk klapp för att dricka något varmt under tiden de kör runt med sin epa traktor för att fånga Pokémon. Vem gillar inte Super Mario? Varför inte överraska med en Super Mario eller Luigi mjukisdjur till jul som gärna kan bli en del av epa traktorns inredning. Eftersom epa raggare tycker om att vara ute på kvällen är en månlampa en fin julklapp. Låt månen flytta in och lysa hela natten.

Saker som är bra att ha

Alla ungdomar, inklusive epa raggare, kan bli stressade och irriterade så en kul boxboll som kan ställas på skrivbordet är alltid en uppskattad julklapp. Bollen kan moteras hängande eller stående och när de känner sig stressade kan de smacka till bollen. En fördom är att epa raggare är ointelligenta lantisar. En smart julklapp som kan bevisa motsatsen är en IQ-box. Detta är kanske världens mest irriterande låda (där en boxboll kan bli väldigt uppskattad) som endast går att öppna när de funderat ut hur man gör. En ännu roligare och kanske mer irriterande julklapp är Money Maze. Med denna julklapp kommer epa raggarens intelligens och tålamod att sättas på prov. Money Maze är ett klurigt labyrintpussel som du placerar julklappspengarna i. Det finns bara ett sätt att komma åt pengarna och det är att lösa pusslet. Efter en lång kväll på stan med kompisarna kan en epa raggare drabbas av en stel och trött nacke. En nackmasserare är därför en praktisk och uppskattad julklapp som gör det möjligt att ge sig själv en perfekt nackmassage.