Present och julklappstips till en homosexuell

Julen närmar sig med tomtesteg och snart står tomten där knackandes på ytterdörren. Om du letar efter inspiration i julklappshandeln för din homosexuella vän, partner eller familjemedlem så är det inte försent än, eller som present för kommande födelsedagar. Nedan har vi listat tips för vad du kan köpa till en homosexuell inför julen eller för stundande födelsedagar. Läs vidare nedan för att ta del av tipsen.

Showing 1–32 of 205 results for Present och julklappstips till en homosexuell

Pris

Ålder

Intressen

Till Vem?

Tillfälle

Lite förslag till din homosexuella kamrat

Här nedanför kan du hitta lite förslag som kan passa utmärkt till en homosexuell.

Matchande kläder

Även om de flesta har sin speciella personliga stil och absolut inte vill komma klädda på samma sätt som någon annan, är det möjligt att göra ett undantag till jul eller en födelsedag. Ett matchande t-shirt set av olika slag kan vara en hit som julklapp för en homosexuell. Om du siktar på något mer subtilt kan ett pyjamas set vara ett annat alternativ tillsammans med ett par mysiga hemma tofflor för lite soffpotatis häng under vinterns kyliga kvällar.

Matlagning set

Om du vet att din homosexuella partner, vän eller familjemedlem älskar att dela stunder i köket, eller om du vill tipsa din homosexuella partner om att du vill ha fler hemlagade middagar, är ett matlagnings set en bra julklapp. Du kan till exempel sikta in dig på en charkbricka som ger många möjligheter till det kreativa och genom detta skapa visuell och kulinarisk magi. Däremot om det enda som uppskattas i form av “laga” är en cocktail så är en mixer ett hett alternativ.

Massage pistol

Är din homosexuella partner, vän eller familjemedlem ett träningsfreak? Då finns det inget bättre alternativ än en massage pistol. Denna present är något som kommer väl till användning efter träningspass av olika slag, men kan även användas oavsett om du är inne för träning eller inte på ömma delar av kroppen för ditt välbefinnande. Är det exempelvis din homosexuella partner så kommer det säkerligen uppskattas med massage kvällar där bådadera får mjuka upp kroppen emellanåt.

Vackra växter

Många homosexuella är fantastiska växt föräldrar, så om du vet att den homosexuella du ska köpa julklappen till är besatt av grönska, varför inte lägga till en ny “växt kompis” till samlingen? Försök att välja den växt som de inte har, särskilt om de är samlare, men om du inte är säker är alla nya växter med största sannolikhet varmt välkomna.

Ett brädspel

Det finns speciella brädspel för romantiska par tillika homosexuella par, men du behöver inte begränsa din gåvas räckvidd till endast två spelare. Om dina julklapps/present mottagare har en rolig vängrupp som alltid anordnar lekfulla spelkvällar, kommer ett nytt brädspel att vara en perfekt julklapp/present för ett homosexuellt par.