present- och julklappstips till en lesbisk

Är du på jakt efter en julklapp eller en födelsedagspresent till din lesbiska vän? Är det istället en lesbisk släkting som behöver en present? Då har du kommit helt rätt. I den här artikeln får du 4 tips på perfekta presenter till den lesbiska kompisen!

Showing 1–32 of 214 results for present- och julklappstips till en lesbisk

Pris

Ålder

Intressen

Till Vem?

Tillfälle

Fyra populära presenter till lesbiska

Här nedanför kan du hitta ytterligare fyra bra förslag på presenter till den lesbiska tjejen.

1. Lampa i form av regnbågen

Nåja, det kanske kan verka något av en stereotyp, men vem skulle inte gilla en lampa i regnbågens härliga färger? Det är trots allt en både praktisk och dekorativ pryl som dessutom ser till att ta hand om dina ögon. En rolig lampa i så många vackra färger skapar dessutom en fin belysning och ger rummet en rolig atmosfär. Lyckligtvis finns det många alternativ att välja mellan så det är bara att leta på internet och hitta rätt lampa!

2. En bok med stark kvinnlig huvudkaraktär

Att våga komma ut och stå för vem man är är inte alltid så enkelt. Därför kan en bok med en stark kvinnlig karaktär vara både inspirerande och fungera som ett stöd. Som lesbisk kan en kvinna ofta känna igen sig i en sådan bok och relatera till handlingen på ett annat sätt än många andra människor. En prydnadssak har också sina fördelar, men en bok får oss att titta inåt och växa som människor. Det är inte helt fel heller eller hur?

3. Julgransdekor i Pride-version

Tänker du dig en skojig present? Har din lesbiska vän bra humor? Då kan roliga pride dekorationer vara ett kul alternativ. Vad sägs som julgransdekorationer med prideflaggan eller med roliga bilder och fraser om att vara lesbisk? Det finns alltifrån mer diplomatiska varianter till grövre skämt. Med sådana juldekorationer får du garanterat en unik julgran som ger släkt och vänner ett leende på läpparna när de kommer på besök. En skojig och lite halvtokig present uppskattas av den med humor!

4. Presentbox med badprodukter

Bara för att en person är lesbisk betyder det inte att alla presenter behöver ha att göra med just det. Oavsett vilken sexuell läggning vi har är vi alla intresserade av olika saker. Många kvinnor tycker om bad- och spaprodukter som luktar gott. Helst ska de vara ekologiska och riktigt vårdande med så få kemikalier som möjligt. De flesta märken erbjuder färdiga boxar som innehåller flera härliga produkter. Det största urvalet brukar finnas innan jul, men det finns också en hel del alternativ under resten av året. Välj en doft som kompisen tycker om!