Present och julklappstips till en Sverigedemokrat

Kan man köpa presenter anpassade till någons politiska åskådning? Ja då. Det går alldeles utmärkt. Tänk dock på att göra det med glimten i ögat oavsett om du håller med honom eller henne eller inte. Här kommer ett par bra presenttips till de i släkten eller bekantskapskretsen som har ett starkt engagemang för SD.

Showing 1–32 of 42 results for Present och julklappstips till en Sverigedemokrat

Pris

Ålder

Intressen

Till Vem?

Tillfälle

Present till sverigedemokrat

Lite andra presenttips till din sverigevän

En sångbok med nationalsången

Kan din sverigedemokratiske vän hela nationalsången? Sannolikt inte, utan det är nog i bästa fall första versen som skrålas i Ultima Thule-tempo. Med en bra sångbok kan du se till att han eller hon bjuder på lite variation nästa gång det är dags att ta ton över du fjällhöga nord. Med lite tur är hela texten memorerad lagom till midsommarfesten om du låter tomten komma med en sån här gåva!

En bok om källkritik

Det finns studier som visar på att de som röstar på SD också är minst benägna att till exempel vaccinera sig. Det beror ofta på att de tenderar till att söka sin egen “fakta” online. Genom att ge bort en bok som handlar om källkritik kan du alltså öka chansen att du slipper smittas av Covid. Din sverigevän kanske inte är så förtjust i Jack Werners bok om just detta. Så istället kan vi rekommendera Bengt af Klintbergs klassiker Råttan i Pizzan.

En synth

Att skaffa något som din sverigevän kan ackompanjera sig själv på medan han eller hon sjunger nationalsången är också en bra idé. Då kan vi särskilt rekommendera en synth, eller kanske en trångsynth, som det går att spela på medan man sjunger. Som en extra bonus är det just detta instrument Jimmi Åkesson spelar i sitt band Bedårande barn.

Värmande tofflor

“Sverige har blivit kallt”, brukar det påstås från Jimmi Åkessons politiska fiender när han får genomslag för sin politik. Även om din sverigevän tycker att det är en helt vanlig vinter så är något som håller fötterna varma ändå en perfekt julklapp. Särskilt i dessa tider när elpriserna skjuter i höjden och kärnkraftverken står still.

Ett gosedjur

En av Sverigedemokraternas mest populära events är Jimmi Åkessons djurfest. Ja, du läste rätt. Inte julfest utan djurfest. Denna brukar äga rum sommartid i Sölvesborg och brukar präglas av olika typer av uppträdanden, samt av att alla gäster ska vara klädda på temat djur. Det här är givetvis (tror vi) något alla som röstar på SD drömmer om att få vara med på. Se därför till att den du ska köpa en present till är redo när partiledaren ringer och bjuder in. En plyschelefant i rummet kanske kan vara passande?