Ange ditt sökord

Presenter till Bebisar och små barn - flicka

Det är inte alltid så lätt att veta vad som passar att köpa i present till bebisar och små barn som just lärt sig gå. I regel önskar de sig ingenting, men det betyder ju inte att de inte behöver, eller vill ha, saker. Här får du tips på vad som passar ett barn i späd ålder; saker som både barnet och dess föräldrar kan ha nytta och glädje av.

Smileykuddar

29 kr

Vår framtid

De allra minsta barnen är de mest hjälplösa och oskyldiga, och samtidigt de människor som hela vår framtid vilar på. Det är allas vårt ansvar att se till att de små barnen växer upp i trygghet, med mycket kärlek och glädje runt omkring sig, samt att de får möjlighet att utvecklas och stimuleras i den takt som passar varje unik individ.

Gör det härligare

Kramar, lek och kreativ stimulans med hjälp av sång, dans, färger och former är viktiga byggstenar för att det lilla barnet ska utvecklas i rätt riktning och idag det finns ett gediget utbud av saker som kan hjälpa oss vuxna att ta hand om de små barnen och göra det mysigare, roligare och mer spännande för både oss och dem.

Gåvor som blir små hjälpmedel

Givetvis möts man av en rad utmaningar när man tar hand om ett litet barn, men för det mesta är det både givande och härligt. Med de rätta hjälpmedlen blir det ännu härligare och dessa hjälpmedel – om det så är en mysig nattlampa, en bok med vaggvisor, en personlig snuttefilt eller traktorbestick – är perfekta gåvor till bebisar och små barn när de fyller år, döps eller man bara har lust att ge dem något utan direkt anledning.