Lastbryggan

Lastbryggan

Lastbryggan är en av de bästa butikerna på nätet ifall du ska köpa sexleksaker på nätet till bra pris och få en diskret leverans av dina paket – därför slipper du bli generad när du ska hämta ut ditt paket 😜

Sexleksaker ska inte underskattas som en extra krydda för att maximera din sexuella njutning. Du kan använda sexleksaker för att hetta upp sexlivet med din partner eller för din egen njutning. Med hjälp av sexleksaker och olika verktyg kan du utforska mer av din och din partners kropp. Det ska inte underskattas och kan hjälpa er att få ett bättre sexliv.

En butik med ett stort utbud av sexleksaker och andra hjälpmedel är Lastbryggan AB. De är kända som en av Sveriges äldsta sexbutiker på nätet, där de funnits sedan 1994. Genom åren har de blivit väldigt populära och har en stor skara återkommande kunder. Det beror på ett brett utbud av produkter, ett sortiment som hela tiden uppdateras, smidiga leveransalternativ och en tillgänglig kundtjänst.

Rabattkod och kampanj hos Lastbryggan

Just nu inga aktiva rabattkoder 😰

När man handlar på nätet är det alltid trevligt ifall man hittar en rabattkod. Just nu finns det inga aktiva rabattkoder att använda hos Lastbryggan.se. Vi letar ständigt efter rabattkoder på nätet och återkommer hit ifall det dyker upp ett smaskigt erbjudande!!

Fynda upp till 80 % på REAN

Du kan på Lastbryggan.se fynda sexleksaker till riktigt låga priser ifall du besöker deras kategori med “billiga sexleksaker”. Här kan man hitta tillfälliga produkter som ligger på “rea” och de produkter som gått ur sortimentet och reas ut till otroliga priser.

En butik för män och kvinnor i alla åldrar

Lastbryggan vänder sig till både män och kvinnor i alla åldrar. Du måste dock vara minst 18 år för att beställa varor från butiken. Butiken erbjuder ett stort och brett utbud av sexleksaker, hjälpmedel, kläder och erotiska filmer. Det gör att de flesta målgrupper kan hitta något här. Det är en butik som vänder sig till alla som vill maximera sin sexuella njutning. Om du har ett öppet och nyfiket sinne finns det nästan inga gränser för hur mycket spännande du kan hitta i butikens sortiment.

Stort utbud för ökad njutning

Hos Lastbryggan finns ett stort utbud av sexleksaker, hjälpmedel, kläder och erotisk film. I utbudet finns över 5 000 produkter för att ge maximal njutning oavsett vilka behov du och din partner vill tillfredsställa. Det tillkommer dessutom hela tiden nya produkter i Lastbryggans sortiment. Webbshopen uppdateras flera gånger per vecka. Det finns alltså alltid nya, spännande leksaker att botanisera bland. Lastbryggan har även en hel del bra kampanjer och erbjudanden där du kan fynda sexleksaker till extra bra pris. Som återkommande kund får du även bra rabattkoder som ger mer leksaker för pengarna.

Anala sexleksaker
Analsex blir alltmer populärt bland både män och kvinnor. För att få till analsexet krävs ofta hjälp genom olika typer av sexleksaker. Hos Lastbryggan hittar du anala sexleksaker som analpluggar, analvibratorer och analkulor. I utbudet finns även analduschar för en god hygien i samband med analsexet. Det säljs också anpassade glidmedel som passar bra till alla typer av anala sexlekar.

Olika typer av glidmedel
Hos Lastbryggan finns också ett stort utbud av olika glidmedel, vilket är bra då alla sorter inte passar alla. Du kan behöva testa dig fram med olika sorters glidmedel. Hos Lastbryggan kan du köpa såväl vattenbaserade som silikonbaserade glidmedel.

Orgasmgivande vibratorer och dildos
Vibratorer och dildos är säkra kort för att nå orgasm, inte minst bland kvinnor. Hos Lastbryggan kan du fynda bland flera typer av vibratorer och dildos i olika storlekar och med olika funktioner. Det finns både klitorisvibratorer, trådlösa vibratorer och vibrerande massagestavar.

Olika typer av apoteksprodukter
I utbudet hos Lastbryggan finns även apoteksprodukter. Det handlar om bland annat glidmedel, lusthöjande medel, produkter för intimvård, kroppsvård och kondomer. I utbudet finns även flera prestationshöjande medel såsom krämer med penisförstorande effekt.

Tuffa sexleksaker för alla fetischer
En av Lastbryggans populäraste produktkategorier är fetisch. Här hittar du lite tuffare sexleksaker för dig som vill ta sexet till nästa nivå. Bland utbudet finns handbojor, gagballs, olika sexmaskiner, piskor, bondagekit och strap-ons. Med andra ord perfekt för dig som är lite kinky och söker spänning tillsammans med din partner. Var inte rädd för att utmana dig själv och prova även denna typ av produkt.

Kläder som förhöjer stämningen
Lastbryggan erbjuder även ett stort utbud av kläder och sexiga utstyrslar. Bland sortimentet finns allt ifrån läckra stringtrosor till helkroppsstrumpor och utklädnader. För dig som gillar rollspel och att klä ut dig inför sexakten är detta helt perfekt. Det är bara fantasin som sätter gränser när det gäller sexiga kläder och uniformer som polis, brandman och skolflicka.

Klassiska och nya erotiska filmer
Erotiska filmer är en av Lastbryggans stora specialiteter. Butiken har sålt porrfilmer sedan starten 1994. De var väldigt stora redan på VHS-tiden och har lyckats hålla i sin popularitet in i det digitala samhället tack vare ett brett och högkvalitativt utbud. Lastbryggan uppdaterar sitt filmutbud kontinuerligt och släpper i genomsnitt mellan 30 och 40 nya filmer per vecka. Populära filmkategorier är exempelvis Svenskt, Lesbiskt och Amatörer.

Vilka betalningsalternativ erbjuder Lastbryggan

Hos Lastbryggan går det att betala med flera olika betalningsalternativ, såsom Swish, Internetbanken och Klarna. Du kan betala mot faktura och Klarna erbjuder även lösningar för att delbetala ditt köp. Det gör att du som kund erbjuds en stor flexibilitet och det är smidigt att handla hos Lastbryggan. Företaget är certifierade av Trygg E-handel vilket gör att du kan känna dig trygg att handla från butiken.

Frakt och leveranstider

Lastbryggan har även snabba och smidiga leveranser. De skickar beställningar som kommer in innan kl 14.00 samma dag (vardagar) vilket gör att varorna når dig på bara några dagar, ibland redan dagen efter ditt köp. Självklart packas och skickas alla ordrar i neutrala, diskreta påsar eller kartonger.

Bra och tillgänglig kundtjänst

Kundtjänsten hos Lastbryggan erbjuder en bra service och du kan få hjälp med alla typer av frågor. På deras hemsida finns även en guide med vanliga frågor och svar, där hittar du svar på de flesta frågor som kan uppstå i samband med ett köp. Lastbryggan kan självklart även kontaktas via telefon eller e-post. Normalt sett är kundtjänsten tillgänglig alla vardagar mellan klockan 09:00 och 13:00. Under dessa tider besvaras även e-post.

Lastbryggan omdöme

Om du letar efter en sexbutik med ett brett utbud är Lastbryggan AB butiken för dig. Butiken riktar sig till män och kvinnor i alla åldrar som är nyfikna på sex och vill öka sin sexuella njutning. Produkterna håller en hög kvalitet både vad gäller material, prestanda och funktionalitet. Eftersom sortimentet uppdateras kontinuerligt med flera nya produkter varje vecka kommer du som kund hos Lastbryggan aldrig ha ett tråkigt sexliv, utan det finns alltid något nytt att experimentera med. Butiken har även en bra och tillgänglig kundtjänst som svarar på alla dina frågor. De erbjuder flera olika betalningsalternativ och diskreta leveranser. Sammantaget är Lastbryggan verkligen en sexbutik som starkt kan rekommenderas.