PRESENTER TILL BARN I ALLA ÅLDRAR

Till de yngre
Bebis

Här kan du finna en mängd utav presenttips till barn i alla åldrar. Vi listar allt ifrån billiga leksaker upp till dyrare prylar som ska ges bort i julklapp eller kanske på barnets födelsedag. Här finner ni barnpresenter till de allra minsta små bebisar upp till pojkar och flickor. Först kan man tycka att det ska vara enkelt att hitta hitta bra presenter till barnen. Men det kan vara klurigare en vad man tror fort barnen kommer upp till en viss ålder då reklam via tv och leksakskataloger påverkar barnen om vad man ska köpa. Fortfarande ser man att pojkarna klär sig i blått med tryck från superhjältar  och flickorna klär sig i rosa med Disney figurer som prinsessor . Man kan också fortfarande se pojkar leka med bilar och arbetsfordon medans flickorna har dockor och kaffeservis.

Fråga barnet vad dom önskar sig

Det absolut enklaste är att fråga barnen själva vad de önskar sig eller fråga deras föräldrar ifall dem har koll på barnens önskelista. Men sen kan det också vara bra att istället för leksaker satsa på annat som kläder, böcker eller inredning till barnrummet. Men ifall du nu är på jakt efter presenter till barnen så kan du kolla igenom våra presenttips och se ifall du hittar något passande.

Något som ofta är väldigt uppskattat av barnen är att ha barnkalas med speciella teman. Det kan till exempel vara paw patrol kalas, Greta gris kalas eller bilar kalas. Väljer man ett populärt tv program och kör det som tema för kalaset brukar det alltid sluta med succé.

Kategorier till yngre barn