Julklappstips 2024

Nu börjar vi äntligen närma oss jul, en högtid för både stora och små, unga som gamla. En tid när vi får chans att vara med nära och kära, och visa de vi tycker om uppskattning, kanske i form av den där speciella presenten som hen så länge har önskat sig. Men det är inte alltid så lätt att veta vad man ska hitta på till alla och ibland kan man behöva lite julklappstips för att få ihop till hela säcken. Då har du kommit rätt, för vi kan hjälpa dig med det!

Till vem letar du julklapp till?

Bästa julklappstipsen till nära och kära

På vår sida hittar du julklappstips till alla i din närhet. Något fint till mamma eller pappa, något romantiskt till pojkvännen eller flickvännen. Något till far- och morföräldrar eller kompisar; eller till vem det än är som förtjänar just din julklapp i år. Vi har dessutom speciella avsnitt där du hittar våra bästa julklappar i olika kategorier:

Billiga julklappar

Här hittar du tips på julklappar som är lite snällare för plånboken. Det ska inte krävas en förmögenhet för att hitta fina klappar till alla man vill fira jul med. Därför har vi samlat julklappar som är lite billigare.

Roliga julklappar

Julen är en tid att skratta och ha roligt tillsammans, så vad passar då inte bättre än lustiga, speciella julklappar till dina vänner eller familj. Vem blir inte road av skålar med ansiktsuttryck, en kattkudde, eller strumpor med bakverk?

Julklappsspelet

Det populära spelet där det inte bara handlar om att få tag på en kul klapp, utan där du dessutom kan sno någon annans vinst, gå hem tomhänt eller med hela säcken för dig själv! Vilka regler ni än väljer, så kan du hitta ditt bidrag till spelet här – något som passar bra till alla deltagare du vill spela med.

Vänta inte – hitta dina julklappar redan nu!

Årets julklapp 2022 – Det hemstickade plagget

Årets julklapp 2022 kommer att ta sig ett enormt steg till den hållbara, moraliska och personliga sfären. Det hemstickat plagget är i mode nu med alla trendiga mönster och färger. Julklappar som stickade tröjor, halsdukar och babykläder är några av de produkter som kommer att ligga under granen 2022. Det är ett enkelt men personligt sätt att visa uppskattning för någon man håller kär utan att skada vår miljö. Handstickat är gammaldags men på senare tid har intresset för DIY och hantverk börjat blomma upp igen!

Årets julklapp 2023 – Sällskapsspelet

Ta fram popcornen och gör plats på bordet, för årets julklapp för 2023 är här och den är spektakulär – bokstavligen! Vi pratar sällskapsspel, kära vänner. I år, när världen känns som en berg-och-dalbana, har HUI Research pekat ut sällskapsspelet som årets julklapp. Varför, frågar du? Jo, det är enkelt. Vi vill alla ha mer av de där härliga stunderna med familj och vänner, skratta tills magen gör ont, och kanske glömma bort våra skärmar en stund.

Sällskapsspel är inte längre bara för regniga söndagseftermiddagar. De har fått en helt ny glans och är coolare än någonsin. Tack vare teknologiska finesser och smarta nya teman, är dessa spel även numera en portal till fantastiska äventyr och skojiga stunder direkt i mobiltelefonen.

Kriterier för att vinna årets julklapp

En produkt ska leva upp till vissa kriterier för att ha en chans att vinna priset. Det är viktigt att produkten är aktuell i nutid, produkten ska ska ha en stor försäljning och vara populär eller ha ett högt försäljningsvärde. Det sista kriteriet är också att produkten ska ha väckt ett intresse under året.

Vi har även en kategori med alla vinnare av årets julklapp.