Julklappstips 2022

Nu börjar vi äntligen närma oss jul, en högtid för både stora och små, unga som gamla. En tid när vi får chans att vara med nära och kära, och visa de vi tycker om uppskattning, kanske i form av den där speciella presenten som hen så länge har önskat sig. Men det är inte alltid så lätt att veta vad man ska hitta på till alla och ibland kan man behöva lite julklappstips för att få ihop till hela säcken. Då har du kommit rätt, för vi kan hjälpa dig med det!

Till vem letar du julklapp till?

Bästa julklappstipsen till nära och kära

På vår sida hittar du julklappstips till alla i din närhet. Något fint till mamma eller pappa, något romantiskt till pojkvännen eller flickvännen. Något till far- och morföräldrar eller kompisar; eller till vem det än är som förtjänar just din julklapp i år. Vi har dessutom speciella avsnitt där du hittar våra bästa julklappar i olika kategorier:

Billiga julklappar

Här hittar du tips på julklappar som är lite snällare för plånboken. Det ska inte krävas en förmögenhet för att hitta fina klappar till alla man vill fira jul med. Därför har vi samlat julklappar som är lite billigare.

Roliga julklappar

Julen är en tid att skratta och ha roligt tillsammans, så vad passar då inte bättre än lustiga, speciella julklappar till dina vänner eller familj. Vem blir inte road av skålar med ansiktsuttryck, en kattkudde, eller strumpor med bakverk?

Julklappsspelet

Det populära spelet där det inte bara handlar om att få tag på en kul klapp, utan där du dessutom kan sno någon annans vinst, gå hem tomhänt eller med hela säcken för dig själv! Vilka regler ni än väljer, så kan du hitta ditt bidrag till spelet här – något som passar bra till alla deltagare du vill spela med.

Vänta inte – hitta dina julklappar redan nu!

Årets julklapp 2021

Årets julklapp 2021 är inget mindre än evangemangsbiljetten. Pandemin har bland annat lett till inställda event, framflyttade konserter och ett stopp i det sociala livet. Nu när vi går mot ljusare tider är det tydligt att det sociala och kulturella nöjeslivet har saknats. Det är nu dags igen att äntligen få uppleva något nytt (eller gammalt), själv eller med någon du tycker om!

Kriterier för att vinna årets julklapp

En produkt ska leva upp till vissa kriterier för att ha en chans att vinna priset. Det är viktigt att produkten är aktuell i nutid, produkten ska ska ha en stor försäljning och vara populär eller ha ett högt försäljningsvärde. Det sista kriteriet är också att produkten ska ha väckt ett intresse under året.

Vi har även en kategori med alla vinnare av årets julklapp.