Ge bort en upplevelse

 

Nu har du kommit rätt ifall du vill hoppa över de traditionella paketen och istället ge bort en upplevelsepresent till din vän, mamma, pappa eller någon annan som tycker om spänningen här i livet. Detta med upplevelser som gåva har vuxit väldigt kraftigt på senare tid och vi kan hitta många företag på nätet som erbjuder roliga aktiviteter att testa på. Presenter som kläder, presentkort, parfym eller inredning till hemmet uppskattas såklart av den som ska firas. Men kommer du ihåg alla presenter du fått genom åren och utav vem? Nej såklart du inte gör. Men upplevelsepresenter är något man aldrig glömmer. Att hoppa fallskärm eller köra Ferrari är något som är omöjligt att glömma vilket skapar minnen för livet.

Vi har letat runt nu ett tag på nätet i en massa butiker och samlat ihop de upplevelsepresenter vi tycker man borde prova på. Detta med upplevelser passar ju utmärkt till både svensexa och möhippa eller varför inte ge bort en upplevelse i 50 års present.

Miljösmart present

Vi köper allt mer presenter till varandra vilket skapar en påfrestning på vår miljö som inte är hållbart på lång sikt. Tänk då också på hur mycket presenter som aldrig fyller någon funktion och blir liggandes i garderoben. Att köpa en upplevelsepresent är desto mer miljösmart jämfört med andra produkter. Sen beror det givetvis på vilken upplevelse du väljer att ge bort i present. Det är kanske inte direkt bra för miljön att flyga med ett plan eller köra en bil, men det finns andra val som tandemskärmflygning och massage som inte påfrestar miljön på något vis. Perfekt tycker vi med presenter som är snälla mot miljön och skapar minnen för livet.

Upplevelser i olika städer