Alla Hjärtans Dag

Här kan du hitta fantastiska presenttips inför alla hjärtans dag som du kan ge till din pojkvän, flickvän, fru, man, kompis eller någon annan du tycker lite extra mycket om. Alla hjärtans dag är en dag då vi ska visa lite extra kärlek till varandra och då kan en bra present vara passande. Här kan du hitta allt ifrån klassiska romantiska gåvor som choklad och blommor, men vi har också tips på lite roligare och spännande presenter som vi tror kan passa bra på just alla hjärtans dag.

Showing 1–32 of 171 results for Alla Hjärtans Dag

Pris

Ålder

Intressen

Till Vem?

Alla hjärtans dag present till din flickvän eller fru

Letar du efter en bra present till din flickvän på alla hjärtans dag? Då har du kommit rätt. Vi har samlat de bästa tipsen på presenter som får din kärestas hjärta att smälta när hon mottager den. Precis som med de allra flesta andra presenter är det tanken som räknas. Finns det något som din flickvän har pratat om det senaste, något hon vill göra eller som hon önskat att hon hade? Det kan till exempel vara en termos för när hon pendlar till jobbet, ett par hörlurar då hennes fungerar dåligt eller biobiljetter till en ny film. En alla hjärtans dag present behöver inte vara romantisk i sig, bara det faktum att du varit uppmärksam och lyssnat på vad din flickvän har sagt gör presenten romantisk.

Populära tips på alla hjärtans dag-present till henne 2024

Alla hjärtans dag present till din pojkvän eller man

Att köpa en alla hjärtans dag present till pojkvännen är inte alltid helt lätt. Har din pojkvän en speciell hobby eller intresse kan du alltid köpa en present kopplat till det. Det kanske finns ett nytt spel som din pojkvän vill prova eller ett par nya skor som han velat ha länge. Precis som nämnt tidigare är det tanken som räknas när det gäller presenter. Utgå från din partner och köp din present därefter.

Populära presenttips till honom 2024

Alla hjärtans dag kort

Ett kort med en fin och omtänksam text kan mycket väl vara en lika bra present som något annat. Vill du göra ditt kort mer personligt kan du göra ett själv. Det finns oändligt många tips på hur du kan pyssla ihop ett kort. Är du inte så pysslig av dig finns det även ett stort utbud av färdiga och romantiska kort på nätet.

Hur firar man alla hjärtans dag?

Det finns inget rätt eller fel när det kommer till att fira alla hjärtans dag. Hur man föredrar att fira dagen är olika för alla. Vissa väljer att checka in på ett hotell eller spa och andra väljer att fira det med en middag hemma. Vissa väljer att inte fira dagen alls. Som sagt, det finns inget rätt eller fel. Oavsett om man väljer att göra en aktivitet eller inte är det en dag då du ska uppskatta och visa omtanke för personer som står dig nära.

Aktiviteter att göra på alla hjärtans dag

Först och främst behöver du bestämma vem du ska fira alla hjärtans dag med. Din partner, dina kompisar eller familj. Du kan självklart fira alla hjärtans dag själv också. När du har kommit fram till vem du ska fira med kan du avgöra vilken eller vilka aktiviteter som passar för dagen. 

Här är några tips på vad du kan göra:

Romantiska aktiviteter

 • Restaurangbesök på er favoritrestaurang (att ta take-away och äta maten hemma är också ett utmärkt alternativ)
 • Boka in en hotellvistelse
 • Gå på spa ihop
 • Ha en biokväll antingen ute eller hemma i soffan
 • Laga en tre-rätters middag hemma
 • Spela ett romantiskt spel

Roliga aktiviteter

 • Köra gokart tillsammans
 • Gå på en matlagningskurs ihop
 • Samla ett gäng och spela laserdome
 • Gå ut och spela bowling
 • Köp ett roligt sällskapsspel och gör en myskväll utav det

Spännande aktiviteter

 • Boka in er på ett escape room
 • Gå på äventyrsbana

Dekorationer

Vill du imponera på din partner kan du slå på stort och köpa lite dekorationer för att piffa till stället ni ska vara på. Hos Partykungen hittar du alla dekorationer du kan tänka dig till Alla hjärtans dag. Rosenblad, hjärtformade ballonger och tända ljus är ett måste när det kommer till dekorationer för denna mysiga dag. 

Vilket datum infaller alla hjärtans dag på?

Alla hjärtans dag infaller den 14:e februari. Varje år är det dagen då vi ska fira kärleken. Alla hjärtans dag firas på samma datum runt om i världen och är det perfekta tillfället att visa uppskattning för dina nära och kära. Alla hjärtans dag är inte en röd dag. År 2024 infaller dagen på en måndag.