Babyshower present

Om du letar efter den perfekta presenten till en kollega som ska ha en babyshower, behöver du inte leta längre. Vi har presenttipsen som garanterat kommer att glädja de blivande föräldrarna.

Showing all 26 results for Babyshower present

Pris

Bästa tipsen på babyshower present 2024

Det finns många olika typer av presenter som du kan ge på en babyshower till de blivande föräldrarna. Oavsett vad du väljer, se till att det är något speciellt och minnesvärt. Barnkalaset är ett glädjande tillfälle, så visa din uppskattning med en fantastisk gåva. Här är några tips på vad du kan ge i babyshower present.

Några andra tips på presenter är:

  • Personlig babyfilt
  • Nallebjörn
  • Baby monitor
  • Fotoalbum
  • Barnbok
  • Barnrumsdekoration
  • Bilbarnstol
  • Barnvagn

Babyshower present till pojke och flicka

Nu för tiden är det inte stor skillnad på kläder och presenter till nyfödda bebisar. De har samma behov oavsett om det är en pojke eller flicka. Det gör att du inte behöver lägga allt för stor tanke på det när du köper din babyshower present.

Present till den blivande mamman

Försök att välja en gåva som är praktisk och användbar. Den blivande mamman kommer att uppskatta något som. de som föräldrar faktiskt kan använda, snarare än något som bara tar upp plats i hemmet. Tänk först på föräldrarnas behov och vad de kommer att behöva till sin nykomling. Om du inte har några idéer, kan du ge bort ett presentkort eller pengar? På så sätt kan föräldrarna själva välja vad de behöver.

Ge bort en presentkorg

Om du vill ge en mer personlig gåva, varför inte ge bort en egenkomponerad presentkort? Fyll korgen med saker som den blivande mamman behöver för sig själv och sin bebis. Om du har ont om tid kan du också köpa en färdig presentkorg från en butik eller på nätet. Det finns ett stort utbud av presentkorgar med olika innehåll.

Det viktigaste är att du tänker på din gåva och ser till att det är något som de blivande föräldrarna kommer att uppskatta.

Present till den blivande pappan

Den blivande fadern har såklart också användning av praktiska gåvor, till exempel kläder, en bärbar babyväska eller en blöjväska. Han kanske inte behöver lika många saker som den blivande mamman, men han kommer ändå att uppskatta något speciellt.

Vad är en babyshower?

En babyshower är en fest för de blivande föräldrarna som sker innan barnet föds. Det är en tid för att fira den kommande bebisen. Babyshower kan anordnas av de blivande föräldrarnas vänner, familj eller kollegor. Till festen brukar gästerna ta med sig gåvor till den blivande mamman. Det är oftast så att en babyshower hålls enbart för den blivande mamman men ibland är också den blivande pappan med på festen.

Hur firar man en babyshower?

En babyshower kan vara en rolig tillställning med spel, mat och dryck. Det är ett bra tillfälle för hennes vänner och familj att träffas innan barnet föds. På festen anordnar man ofta ett par roliga lekar, till exempel gissa namn och födelsedatum för bebisen och låta den blivande mamman smaka på barnmat.

Hur mycket brukar en babyshower present kosta?

När det gäller priset behöver du inte spendera en förmögenhet på din babyshower-present. Faktum är att de flesta föräldrar föredrar något praktiskt och användbart framför ett dyrt föremål som de aldrig kommer att använda. Det finns många bra gåvor som kostar mindre än 300 kronor, så det finns ingen anledning att spränga banken.