Bröllopspresenter

Tänk på att presenten inte bara skall passa en av personerna i paret. Hitta gärna något som passar båda. Det är väldigt populärt att köpa graverade saker med brudparens namn på. Det blir personligt och lite unikt.

Populära bröllopspresenter

Här har vi samlat en mängd bra och populära bröllopspresenter som passar perfekt till bröllop. Att hitta bra presenter till ett bröllop är inte svårare en andra presenter och vi hjälpa dig hitta något fint och bra till brudparet. I många fall vill inte brudparet få några bröllopspresenter  och önskar istället att man köper ett presentkort till bröllopsresan. Men trots detta kan det vara roligt att köpa en  bröllopspresent i form av något enkelt. Du kan exempelvis köpa en fin blomma eller ett par graverade champagneglas och ge ihop med ditt presentkort. Har inte brudparet något speciellt önskemål i sin inbjudan kan du använda dig av våra tips på presenter här nedanför. Vi har samlat allt ifrån klassiska presenttips till de bröllopspresenter som är lite mer moderna.

 

Showing 1–32 of 72 results for Bröllopspresenter

Pris

Ålder

Intressen

Till Vem?

Hur mycket ska en bröllopspresent kosta?

De allra flesta som ska gå på ett bröllop funderar såklart på hur mycket man ska lägga på en present i pengar. Detta är såklart en fråga som är mycket svår att svara på. Men det är såklart en del faktorer som avgör. Hur nära står du den som gifter sig? Din egna ekonomiska situation är såklart avgörande, du ska inte behöva känna att din bröllopspresent ska ha samma värde som ditt kuvert kostar i form av mat och dryck. Men har du bra ekonomiskt kan ju detta vara en måttstock att följa. Ett klassiskt bröllop kan ju kosta runt 1000 kr per person. Det finns såklart också dem som väljer ett lite enklare bröllop och då kan priset ligga runt 500 kr per kuvert. Lite mer ovanligt är det med riktigt exklusiva bröllop där varje kuvert kan gå på runt 1500-2000 kr per person. Bröllopspresenter och priset på kuvertet ska inte behöva gå i samklang men såklart bör du tänka på detta så att du inte uppfattas som snål när du kommer med din present.