Present till ettårig pojke

När det gäller presenter till en ettårig pojke finns det många alternativ. Det kan dock vara svårt att välja rätt gåva. Vi hjälper dig att hitta den perfekta presenten till en ettårig pojke.

Showing all 23 results for Present till ettårig pojke

Pris

Tillfälle

Ska du köpa en present till en ettårig pojke är det viktigt att tänka på hans intressen och förmågor. Här är några presentidéer som garanterat kommer att glädja honom:

  • Gåvagn – En robust barnvagn är ett måste för alla barn. Den gör det möjligt för barnet att utforska världen från ett annat perspektiv.
  • Byggklossar – Byggklossar är en idealisk gåva och främjar barns koordinationsförmåga.
  • Gosedjur – Dessa mjuka, kramvänliga leksaker är alltiden succé för bebisar. Välj gärna sådana som är gjorda av mjuka material, t.ex. plysch.
  • Barnböcker – Böcker är en bra present för alla åldrar, och ettåringar är inget undantag. Leta efter böcker med ljusa färger och enkla berättelser som fångar ditt barns uppmärksamhet.
  • Aktivitetscenter – Ett aktivitetscenter är ett bra sätt att hålla en ettåring sysselsatt. Välj en med många olika färger och prylar som kan underhålla honom.
  • Sorteringslåda – Denna pedagogiska leksak kan hjälpa barnet att lära sig om färger och former.

Vad tycker en ettårig kille om?

Ettåriga pojkar är vanligtvis intresserade av bollar, bilar och lastbilar. De tycker också om böcker och klossar. Se till att ta hänsyn till ditt barns intressen när du köper en present. Om du inte är säker på vad han kommer att gilla kan du fråga hans föräldrar eller andra släktingar om förslag. En ettårig kille blir oftast glad för alla presenter, oavsett vad det är för något. Det kan vara de enklaste grejerna som uppskattas mest.

Finns det något som jag bör undvika att ge en ettåring i present?

Du bör undvika att ge bort saker som har små föremål som han kan sätta i halsen och kvävas av, till exempel knappar. Se till att kontrollera tillverkarens åldersrekommendation innan du köper en leksak och följ dem, de finns av en anledning. Många leksaker kan se barnvänliga ut men är olämpliga för barn mellan 1-3 år.