Farsdagspresenter

Fars dag är den dagen man ska vara lite extra snäll och visa kärlek och uppskattning till sin far. Här kommer du förhoppningsvis hitta en fars dag present som kommer göra far glad. Många tycker detta är ett onödigt jippo att fira, men vi tycker att det är värt att stanna upp lite och visa uppskattning till allt vad vår far har gjort för oss genom livet. Fars dag handlar inte om att köpa dyra presenter och känna någon press på att allt måste bli perfekt. Denna dagen handlar mer om att visa sin uppskattning och din far kommer bli glad även för det lilla han får. Men vart du lägger ribban över vad din far ska få i present bestämmer du själv, här kommer det en mängd roliga fars dag presenter och förhoppningsvis ska någon falla dig i smaken.

Showing 1–32 of 185 results for Farsdagspresenter

Pris

Ålder

Intressen

Hur kan man fira fars dag

Det finns många sätt att fira sin far på och alla sätt är bra utom dom dåliga. Men jag tycker man under dagen ska ringa sin far och säga grattis och berätta hur mycket man tycker om han och önska han en fortsatt bra dag. Ifall din far är en upptagen man kan du alltid skicka ett glatt sms med ett trevligt budskap. Det finns också blommor och choklad bud som funkar utmärkt ifall du och din far bor långt ifrån varandra. Det kan såklart vara svårt för många att köpa en fin present då ekonomin är dålig och man kanske lever studentliv, eller helt enkelt bara har tomt i plånboken. Men varför inte servera frukost på sängen, laga en god middag, plocka blommor eller erbjuda din hjälp med exempelvis gräsklippning.

Populära presenter att köpa till far

Sitter du och funderar på vad som kan passa till just din far? Varför inte då köpa någon av alla de klassiska och mest populära presenter en far brukar få på sin dag. Exempel på traditionella paket är kalsonger, parfym, strumpor, slips, blommor och kläder. Men man kan också överraska med något fartfyllt som en upplevelsepresent i en Ferrari.

Personliga presenter

Det kan också vara roligt att ge bort något väldigt personligt på fars dag. Fundera lite på din fars intressen och ifall du kan köpa något passande. Din far kanske är intresserad utav fiske, jakt eller kanske bilar och en verktygslåda skulle vara passande.

Jag vill avsluta alla presenttips och tipsa dig om att ge bort fotografier, fotoalbum och andra roliga produkter med foto på dig själv och familj om du har. Det kan inte bli mer personligt än att få ett fint foto på de personer som betyder mest här i livet.

Kolla gärna in Smartphoto.se som säljer mängder av roliga och fina produkter som fotoalbum, almanackor, tavlor och en massa andra saker där man kan lägga in sina fotografier.