Jultröja dam 2022

Jultröjan är en relativt ny tradition men har snabbt blivit så populär att den närmast blivit ett obligatorium inför årets största högtid. Här hittar du roliga, stilfulla, blinkande och underbart fula jultröjor för kvinnor som vill ge lite extra humor och bling åt julfirandet. Möt dina nära och kära i en pepparkaksmodell eller låt julens färger dominera med röda och gröna mönster. En tröja med jultomten är en given hit framför granen men också innovativa och humoristiska designer med renar som ser ut som ölflaskor. Är du eller din väninna en riktig “crazy cat lady” ? Bär titeln med stolthet med en jultröja med kattmotiv som dessutom blinkar i olika kulörer. Med jultröjor i alla möjliga färger, modeller och motiv kan du hitta den perfekta utstyrseln för dig själv, din familj och dina vänner. I år blir julen festligare än någonsin!

Showing all 8 results for Jultröja dam 2022

Pris

Ålder

En kul tradition

Jultröjan har sitt ursprung i Storbritannien, där det på 80-talet blev tradition för både programledare och artister att bära pyntade tröjor under sina framföranden till julen. “Modet” spred sig och motiven blev allt mer utpyntade och fantasifulla. I Sverige blev tröjan särskilt uppmärksammad i och med filmen “Bridget Jones dagbok” där en sur Colin Firth tvingades bära tröjan av sin mor under en julfest. Idag bärs jultröjor av människor i alla åldrar och de är lika populära hemma med familjen som på julfesten med arbetskamraterna. Många är till och med så förtjusta i jultröjor att de skaffar sig en hel uppsättning som de sedan bär på jobbet eller i skolan under dagarna innan julen.

Ge ljus och glädje i vintermörkret

Ju mer bling och fantasifullhet, desto bättre. Glöm allt du lärt dig om elegans och enkel stilfullhet – jultröjan ska helst vara så belamrad med färger och mönster som möjligt, och allra bäst är det om den till och med är försedd med blinkande LED-lampor. Du lyser lika grant som julgranen och ger omgivningen extra belysning och ett gott skratt. Den perfekta presenten till en kompis som behöver muntras upp eller till väninnorna inför trevliga sammankomster i julens anda. Ge en upplyst jultröja till mamma eller mormor, eller passa på att införskaffa några olika modeller åt dig själv inför kommande julfiranden.

Välj bland roliga motiv

Vilka motiv du vill ha på jultröjan är helt upp till dig själv och du kan hitta flera olika varianter. Den mest klassiska jultröjan går i grönt, rött och vitt och har massor med detaljer som tomtar, granar, renar, hjälpredor, karameller, snögubbar, pingviner och pepparkakor. För dig som vill satsa på så humoristiska tröjor som möjligt finns det skojfriska motiv som tomtar som använder skorstenen som toalett eller ölmuggar som hänger på tröjan. Vill du ha en lite mer nedtonad stil? Inga problem – det finns riktigt snygga jultröjor med Fair Isle-stickning där små snöflingor och julstjärnor utgör motivet. Glöm dock inte att “regeln” för den klassiska jultröjan är ju grällare och fulare – desto bättre!

Den perfekta julklappen till henne

Har du svårt att komma på vad du ska ge bort i julklapp till din dam, flickvän, mamma eller vem nu denna kvinna är?
Med en jultröja kan du aldrig gå fel! Även om mottagaren är en person du inte känner särskilt väl eller om de redan “har allt” kommer de garanterat inte ha just den blinkande, överbelamrade och färggranna jultröja som du valt ut. Ge bort en kul tröja till chefen, din lärarinna eller kanske till kompisarnas tonårsdöttrar. Driver du eget företag? Då kan året avslutas på ett riktigt kul sätt genom att du ger dina anställda jultröjor. Du kan också ge en flirtig jultröja till någon du gillar lite extra genom att ge bort ett matchande set för dig och henne. I år kommer julen inte bara bli mysig, den kommer också bli humoristisk, fantasifull, snygg och riktigt, underbart anskrämlig!