Jultröja herr

Traditionen med jultröjor har äntligen kommit till landet i norr och det går inte att förneka att de verkligen livar upp julstämningen. Det är lätt att tänka att herrmode inför julen måste vara stelt eller tråkigt, men så är det givetvis inte. Skoja till det och skaffa en jultröja (eller varför inte två?) för julens alla tillställningar, vare sig det är en lugn hemmakväll, herrmiddag eller julbord med släkten. Det är med andra ord alltid ett säkert kort och kommer garanterat resultera i skratt och vara en konversationsstartare. Välj mellan fina och roliga i klassiska julmönster eller spexa till det med en riktig ful för att verkligen fira ”ugly Christmas sweater”-traditionen med blinkande lampor och 3D-motiv. Det är trots allt bara jul en gång om året, så varför inte skaffa en riktigt rolig tröja som du kommer längta efter att plocka fram ur garderoben?

Showing all 8 results for Jultröja herr

Pris

Ålder

Den nya jultraditionen

Julen är en tidpunkt på året då våra traditioner verkligen kommer fram och får skina, men det är aldrig för sent att lägga till ytterligare en sak på listan. Jultröjor som tradition kommer från början från andra sidan Atlanten och Storbritannien där de älskas och används av en stor del av befolkningen som bär dessa underbara tröjor med stolthet så fort kylan och december tågar in. Vissa har dessa jultröjor som ett helt vanligt mysplagg, kanske på julaftonsmorgon eller sent på kvällen när alla julklappar är öppnade och julgodiset börjar ta slut, men många använder dem i sin vardag genom hela december för att verkligen komma in i den rätta julstämningen. Köp en till dig själv, till din släkt eller vänner: alla kommer vilja ha en så fort de får syn på dem.

En perfekt julklapp

Många tycker det kan vara svårt att komma på vad man ska ge i julklapp, och många gånger om man frågar pappa eller storebror så svarar de att de inte vet vad de önskar sig Då är en jultröja i herrmodell en perfekt julklapp som garanterat kommer att uppskattas och användas år efter år. Kanske ska hela familjen få varsin matchande jultröja för familjefotot, eller blir det en tävling i vem som kan hitta den absolut fulast jultröjan? Det låter kanske märkligt, men just fula jultröjor är lite av en grej och har sitt ursprung i traditionen av ”ugly Christmas sweater” där det handlar om riktigt klyschiga och billiga motiv som sticker ut från tröjan eller blinkar i olika färger, för vem vill inte se ut vandrande julpynt? Dessa fula jultröjor talar nästan för sig själva, och tar fram en helt annan sida hos folk när man slutar bry sig om att allting måste vara snyggt hela tiden. Istället läggs fokuset på att ha roligt, och allt tack vara en rolig, men ful, jultröja.

Det roligaste plagget i garderoben

Julen ses ofta som barnens högtid, och varför inte då släppa ut sitt inre barn med en rolig tröja? Jultröjor är ett perfekt alternativ för den som annars tycker att det kan bli lite väl stelt och uppklädd på julmiddagen eller julbordet, men samtidigt fortfarande vill känna sig festlig och visa att man bryr sig. För herrar finns det ofta inte många alternativ om man inte vill helt köra sin egen stil, och då kan en jultröja vara precis det som behövs. Trots att de kan upplevas som lite tramsiga med sina ofta knasiga motiv så bringar de direkt julstämning och passar både de mer avslappnade som de lite mer seriösa tillställningarna under julen och blir snabbt en konversationsstartare. Med en jultröja kan man utan krångel och för mycket ansträngning komma i rätt stämningen inför julen samtidigt som man sprider julglädje bara någon råkar titta på ens tröja, och är inte bara det anledning nog att skaffa en?