Present till Pappa

Den viktigaste mannen i ens liv är väl i de flesta fall ens pappa. Ingen annan man älskar en så villkorslöst. När din pappa fyller år – eller vi något annat festligt tillfälle – ska han givetvis få en fin present. Pappor älskar presenter lika mycket som alla andra. Ta en titt här så får du idéer på presenter som pappor brukar uppskatta.

Showing 1–32 of 174 results for Present till Pappa

Pris

Ålder

Intressen

Tillfälle

Vi ger dig de bästa förslagen

Tryter idéerna när du vill köpa en present till pappa? Kanske närmar sig Fars Dag med stormsteg, eller kanske rent av hans födelsedag. Det är inte lätt att köpa presenter till pappa för även om vi känner honom väl på många plan så är han ofta fortfarande en mystisk figur där man inte alltid har full koll på hans verkliga intressen. Ett fång blommor är ju kärt, men kanske inget han kommer att minnas över årens lopp.

Spänning och äventyr

De flesta pappor behöver lite spänning och äventyr i sina liv. Ofta har de blivit lite för bekväma för sitt eget bästa och drömmarna de bär på förblir just drömmar. Överraska pappa med något riktigt spännande – som att testa på pistolskytte, lerduveskytte eller varför inte fallskärmshopp? Du känner din pappa bäst och vet vad han skulle tycka var riktigt kul att uppleva – ge honom det!

Praktiska prylar

Är din pappa en sådan där typisk karl som går igång på praktiska saker så finns det knappt någon ände på roliga grejer att överraska honom med. En grilltång med termometer? En portabel grill i form av en verktygslåda? Eller varför inte en graverad kockkniv? Snygga, spännande prylar får han aldrig för många av!

Personligt

Sedan finns det papporna som mest av allt uppskattar något personligt. Något där man har tänkt till. Kanske en klocklåda som kan graveras, där han kan förvara sia finaste klockor? Eller ta med honom på en helkväll med middag och teater! Det bästa han vet är ju förmodligen trots allt att umgås med dig.