Present till pojkvän

Presenter man ger till en person man håller väldigt kär brukar man anstränga sig hårdare för att lyckas med. Samtidigt som det är otroligt roligt att få ge presenter till sin pojkvän, så brukar han också kunna vara ganska svår att hitta de där perfekta grejerna till, särskilt om han inte uttalat önskat sig något specifik. Man vill ju helst överraska också!

Showing 1–32 of 205 results for Present till pojkvän

Pris

Ålder

Intressen

Tillfälle

Tillfälle

Att hitta presenter till sin pojkvän är ett litet äventyr som man i regel planerar för i god tid. Vad gillar han för typ av presenter? Aktiviteter? Mys? Praktiska prylar? Eller är han kanske teknikfreak? Och ska man köpa kläder och accessoarer så är det viktigt att ha koll på storlekarna… Det är ett roligt äventyr med klimax ögonblicket då han får sin present. Då vill man att han ska skina upp i ett brett leende och bli genuint glad. Då har man lyckats.

Action och äventyr

Många killar och män gillar action och äventyr. De blir som små pojkar igen när de får skjuta med något, eller jobba upp en hög adrenalinnivå. Varför inte satsa på att köpa en upplevelse till din pojkvän; något an aldrig ska glömma? Bland våra heta tips på presenter till pojkvänner finns bl.a. pistolskytte, Bodyflight och fallskärmshopp. Hur modig är din kille?

Tekniknörden

Många pojkvänner är också barnsligt förtjusta i tekniska prylar och utbudet av sådana växer mångfalt för varje år som går. Ge honom en graverad powerbank, en robotarm eller ett par trådlösa träningshörlurar.

Personligt & romantiskt

När det gäller personen man står närmast och älskar mest så vill man ofta ge honom något som känns intimt, romantiskt och personligt. Det kan man göra på många sätt, både genom saker med fina bilder eller gravyr, eller genom att ge honom upplevelser för två. Boka en helkväll med romantisk middag och bio/teater, eller hyr en hel relaxavdelning bara för er två.