Presenter för killar

Vad kan han tänkas önska sig egentligen? Vill du köpa en present till en kille i din närhet - en son, en vän eller en bror - men känner dig tom på idéer när det kommer till vad han kan tänkas bli glad för? Då har du hittat rätt! Här hos Presenttipsaren får du förslag på presenter som killar i regel tycker är lajbans.

Showing 1–32 of 58 results for Presenter för killar

Pris

Ålder

Intressen

Tillfälle

Är man inte själv kille så är det inte så lätt att leva sig in i vad som kan tänkas gå hem. Vad är poppis just nu? Vad tycker unga män är skoj? Eller användbart? Alla är givetvis unika individer med sina egna intressen och preferenser, men det finns ändå en hel del heta tips på presenter som de flesta killar tycker är kul att få i gåva vid ett särskilt tillfälle.

Presenttips till äventyrliga killar

De flesta killar tycker om äventyr. Inte nödvändigtvis adrenalinkickar i form av att hoppa fallskärm eller så, men att kanske prova på att skjuta pistol? Eller att sväva fritt i en vindtunnel? Det finns mängder av spännande små miniäventyr att överraska en kille i din närhet med - och ett litet äventyr är en alltid lika uppskattad present som man aldrig glömmer.

Teknik

Något annat som ofta går hem hos killar och unga män är teknik, men i en tid då de flesta redan har det mesta så kan det kännas svårt att veta vad man skulle kunna överraska med. Dessutom är mycket fin teknik ganska dyr. Frukta inte! Här på Presenttipsaren finns en hel del små teknikskatter att vraka bland, alla vilka verkar gå hem hos killar av idag.

Personliga presenter till kille

Vill man ge bort något lite mer personligt; som kan få hänga med i personens liv lite längre, så är graverade och på andra sätt personliga prylar en tidlös klassiker. Armband, mobilskal eller varför inte en necessär?