Presenter till en man

Visst finns det män i din omgivning som du gärna överraskar med en fin present då och då. Män gillar presenter lika mycket som alla andra, men det är inte alltid helt enkelt att veta vad man ska satsa på. Alla män är unika, men det finns också en hel del saker som de allra flesta män blir väldigt glada för. Ta en titt här och låt dig inspireras!

Showing 1–32 of 191 results for Presenter till en man

Pris

Ålder

Intressen

Tillfälle

Vi ger dig de bästa idéerna

Här på Presenttipsaren får du förslag på presenter som går hem alldeles särskilt bra hos män. Du känner mannen du vill överraska mycket bättre än vi gör, men vi ger dig alla de bästa förslagen på uppskattade presenter när din egen inspiration tryter.

Action och äventyr

Testa på bågskytte, pistolskytte, drifta i racerbil med proffsförare eller varför inte hoppa fallskärm. Hos oss finns alla de bästa actionupplevelserna samlade och du kan med ett enda klick köpa en sådan upplevelse till en man du bryr dig om.

Praktiska presenter

Det är inte alla som älskar action och äventyr. De mer stillsamma och praktiskt lagda männen brukar bli gladare för saker man kan få användning för. En mugghållare till bilen, en spillfri termosmugg eller en portabel grill i cool verktygslåda? Vad tror du skulle gå hem?

Personliga gåvor

Vill man ge bort något mer personligt, som varken har actionstämpel eller någon särskilt praktisk funktion, utan som mer appellerar till hans känsliga sidor, då är en personlig present bättre. Ge bort en spaupplevelse eller ett graverat whiskyglas. Eller varför inte en intim middagsupplevelse för två. Mannen du vill överraska med något speciellt är någon du känner och bryr dig om. Låt dig inspireras av vårt utbud av presenter särskilt för honom.