Smarta saker - Smarta presenter

Sverige är ett väldigt kreativt land där vi haft många uppfinnare och innovatörer genom tiderna. Det gjordes en undersökning i Kanada år 2011 där man röstade fram Sverige som det mest kreativa landet i världen. Vi kan idag se många av våra uppfinningar användas världen över av miljontals människor. Ska man nämna några välkända uppfinningar så blir det Alfred nobel som uppfann dynamiten år 1867  samt hade patent på ytterligare 355 st uppfinningar. Vi har fått blixtlåset av Gideon Sundbäck som kom år 1851. Hur många av oss har inte skiftnyckel hemma i verktygslådan, eller använt en i jobbet? Detta smarta reglerbara verktyg uppfanns nämligen av Johan Petter Johansson som också uppfann rörtången, två fantastiska uppfinningar som säljs världen över idag. Det finns en uppsjö av smarta prylar att nämna men vill avsluta med Erik Wallenberg som uppfann Tetra pak. En fantastisk produkt man ser och använder dagligen genom förvaring av mjölk, yoghurt, grädde och en massa andra mejerivaror.

Smarta saker som underlättar i vardagen

Men vad har då detta med presenttips att göra? Jo jag tänkte tipsa om 10 st roliga och smarta prylar du kan köpa framtagna av svenskar. Dessa smarta produkter kanske inte lever upp till Tetra pak och blixtlåset när det kommer till vad man behöver. Men jag anser ändå att dessa smarta saker är tillräckligt bra för att tipsa om. Jag hittade butiken Smartasaker.se på nätet som enbart säljer just smarta saker som underlättar i vardagen. Kolla in denna butik ifall du vill hitta smarta presenter att ge bort.

Showing 1–32 of 97 results for Smarta saker - Smarta presenter

Pris

Ålder

Intressen

Till Vem?

Tillfälle

Vill du hitta mer smarta presenter

Kolla gärna in Smarta sakers butik ifall du vill hitta mer svenska innovationer som underlättar vardagen. Det finns såklart att smarta presenter att hitta i denna butik som inte uppfunnits av en svensk. Den röda tråden i butiken är dock att alla produkter på ett eller annat sätt löser problem enklare. Du kommer känna ”åhh smart” när du sitter och kollar igenom alla prylarna i butiken. Har du svårt att veta vad du ska köpa i present? Då tycker jag att denna butiken är något för dig.

Kolla in Smartasaker.se och hitta en bra present idag!