Upplevelse­presenter

Vad kul att du funderar på att ge bort en upplevelsepresent istället för de traditionella presenter man brukar ge till sina nära och kära. Det blir mycket roligare att ge bort en provkörning i en Ferrari till din mamma eller pappa istället för en badrock. De minnen som skapas av upplevelser är mer värda en fysiska presenter. Här kan du hitta en mängd roliga upplevelsepresenter som passar utmärkt att ge bort som födelsedagspresent, svensexa, eller varför inte i 50 års present. Här finner du aktiviteter som jag vet passar alla även om det är din pojkvän, man eller pappa som ska få uppleva denna coola present.

Showing all 22 results for Upplevelse­presenter

Pris

Ålder

Intressen

Till Vem?

Tillfälle

Börjar det dra ihop sig till födelsedag eller Mors Dag? Eller vill du bara göra något riktigt mysigt för din flickvän eller mamma? Det finns många olika sätt att säga att man älskar någon, och bland det finaste är att ge personen ifråga en genuin upplevelse som samtidigt blir ett minne för livet. Presenter behöver inte alltid innebära föremål, och här kommer några tips på gåvor som du kan ge favoritkvinnorna i ditt liv som kommer att ge dem fantastiska upplevelser.

Smakupplevelser

Ett gott vin eller ett glas öl och en smakfull ost är något som kvinnor i alla åldrar uppskattar. Gör det till något ni kan uppleva tillsammans och låt proffsen presentera det allra bästa av dessa delikatesser under en ost- och ölprovning. Här får ni veta om varornas bakgrund, hur de bäst serveras och hur man kan avgöra deras kvalitet – en obetalbar kunskap som kan tillämpas i framtiden.

Avstressande, behagliga känslor

Vi lever i stressfyllda tider, så varför inte ge din mamma eller flickvän en välförtjänt massage där hon kan njuta av att bara koppla av? En lyx som alla behöver lite då och då! Att komma ut mjuk och väldoftande, och att ta tag i livet med nya krafter är en oerhört omtänksam och stärkande present åt henne. Visa att du verkligen bryr dig om henne och hennes välmående.

Flyg över hustopparna

Om hon är lite våghalsig av sig så ge henne en spännande helikoptertur eller en svävande ballongfärd över hus och natur. Upplev miljön från ovan tillsammans och se världen från ett annat perspektiv. Det vore en upplevelse som ni skulle minnas och prata om i all evighet efteråt. Det är just sådana minnen som stärker våra band sinsemellan och som ger livet den där lilla extra klicken kärlek som man aldrig kan få nog av.