8 Perfekta Födelsedagspresenter för en Gamer

Du kollar din kalender och sätter kaffet i halsen. Du upptäcker nämligen till din fasa att din gamer-vän fyller år imorgon, och du har helt glömt av att köpa en present. Aj aj aj. Vad kan hen önska sig, och var ska du leta någonstans? Lugn, bara lugn. Vi finns här för att hjälpa dig. I den här artikeln har vi samlat några perfekta födelsedagspresenter för alla gamers därute. Här är våra bästa tips:

1. VR-headset

Om din vän inte redan har ett så är detta ett måste. Ett bra VR-headset tar spelandet till en högre nivå och bäddar för många magiska sessioner både på egen hand eller om ni spelar tillsammans. 

2. High-End headset

Ett annat bra tips är ett vasst gaming headset. Eftersom vi spelar i allt större utsträckning från olika platser och till och med på resande fot, så är ett par hörlurar oumbärliga för att stänga ute ljud och andra störande moment när vi spelar på både dator, konsol eller på mobilen.

3. Spel

Ett roligt spel som nyligen har släppts kan förstås bli en riktigt omtyckt present. Logga in och se vad din vän har för luckor på sitt Steam-konto du kan fylla i. Hittar du ingen given titel eller har en tom plånbok kan du alltid tipsa om var man kan spela casino med Swish från mobilen istället.

4. Gamingstol

Har du istället en plånbok utan brister kan du slå på stort och förse din vän med en ergonomisk och bekväm gamingstol istället. En sann gamer vill inte låta sig hindras av träsmak därbak, och deras partners/föräldrar vill inte att de ska få en dålig hållning. Med denna present blir fler än bara födelsedagsbarnet nöjt! 

5. Biljetter till event

Biljetter till något av alla spelevent är kanske lite mer otippat, men det smäller garanterat högt hos alla sanna gamers. Det kan dessutom ha något av en terapeutisk funktion, då många socialt isolerade gamers då får en anledning till att mingla lite med likasinnade.  

6. Minikyl fylld med godsaker

Ovälkomna pauser under spelsessioner undviker man gärna. Ett bra och lyxigt sätt att göra  dem färre är att ha en minikyl fylld med olika godsaker. Red Bull, Jolt Cola eller vad det nu kan vara hålls här både kyld och nära till hands! 

7. Gaming mus, tangentbord eller spelkonsol

Ibland är nöden stor, och din vän kanske rent av saknar en av grundpelarna i ett sant gamer-hem. Satsa i så fall på en riktigt vass gamingmus, tangentbord eller spelkonsol så får du garanterat tummen upp. Nya produkter med nya funktioner lanseras kontinuerligt, så det finns alltid möjlighet att hitta något överraskande.

Presenter med gamingmotiv

Även om din vän redan har allt i spelväg, så finns det alltid någon form av merch (saker med gamingmotiv) som hen saknar. En mugg med Link på? En stickad tröja med Mario och Luigi? För alla som vet hur man googlar finns det ingen ände på vad man kan hitta nu för tiden. 

Hitta den perfekta presenten

Den perfekta presenten går att hitta åt varje gamer-vän där ute. Fundera på vad personen skulle uppskatta, oavsett om det är något användbart eller någon kul merch, och respektera din budget. Förhoppningsvis kan dessa åtta tips underlätta för dig att hitta det perfekta till just din vän!