Badbalja för vuxna

badbalja för vuxna

Det är inte alla som har lyxen av att ha ett eget badkar i hemmet, men det betyder inte att du inte kan njuta av ett varmt och skönt bad. En badbalja för vuxna är lösningen för alla som saknar ett badkar. Badbaljan är stor nog för en vuxen person att kunna sitta i och njuta av att skummande bad, men litet nog att få plats i ett badrum oavsett hur litet det är. Här nedanför kan du hitta lite olika varianter på portabla badkar och lite snabbfakta över produkten.

Billigt alternativ till badkar

Du har säkerligen sett badbaljor för barn tidigare. En badbalja för vuxna är precis vad det låter som, en badbalja som är såpass stor att även vuxna får plats i den. Den är ofta gjord av plast som både är bekvämt att sitta i och stabilt. Badbaljan är ett utmärkt, och framförallt billigt, alternativ till ett vanligt badkar. Det finns flera olika varianter av badbaljor för vuxna, det som skiljer dem åt är hur stora de är, hur många liter vatten de rymmer och hur praktiska de är att förvara.

Fördelar med en stor badbalja:

  • Lätt att rengöra
  • Praktisk för små badrum
  • Prisvärd jämfört med ett badkar
  • Smidig att förvara
  • Enkel att sätta upp
klassisk badbalja

Här kan du köpa en klassisk badbalja för vuxna.

vikbar badbalja

Här kan du köpa hopfällbar badbalja för vuxna.

Stor badbalja med klassisk design

En badbalja har mängder av fördelar och är toppen för dig som inte har tillgång till, eller plats för ett badkar hemma. Den klassiska badbaljan för vuxna har en enkel och stilren design. När du köper en stor badbalja får du med en avloppsslang som gör det lätt för dig att tappa av vattnet. I många fall får du dessutom med något slags tillbehör, det kan exempelvis vara en praktisk korg att ha dina badaccessoarer, ett bekvämt nackstöd eller en smart bricka där du kan ställa dina saker medan du gottar dig i badet.

Hopfällbar badbalja för små badrum

Vill du ha möjligheten att stoppa undan din badbalja på ett smidigt sätt när du inte använder den, är en hopfällbar badbalja perfekt för dig. Efter att du har njutit av ditt varma och avkopplande bad tömmer du den vikbara badbaljan på vatten, fäller ihop den och stoppar undan den på ett lämpligt ställe. Eftersom en vikbar badbalja har en mer komplicerad konstruktion än den klassiska badbaljan har den ofta en lite högre prislapp.

Ge bort en avkopplande stund i present

En badbalja är en utmärkt present till flickvän, pojkvän, förälder eller kompisen som älskar att bada men som inte har plats för ett badkar hemma. De finns tillgängliga i flera olika prisklasser och färger för att passa olika stilar. Ge bort badbaljan i present eller julklapp till en vuxen som förtjänar en avkopplande stund för sig själv.

Jämförelse av bästsäljande badbaljor

Vi har jämfört två av de bästsäljande badbaljorna för vuxna för att du enkelt ska kunna avgöra vilken som passar dig och dina behov bäst.

Zenkuru Vikbar Badbalja för Vuxna

badbalja från coolstuff
Bild från Coolstuff.se

Denna hopfällbara badbalja är perfekt för dig som har begränsat utrymme. Du kan enkelt och snabbt vika ihop den när du har badat färdigt. Tillbehör som nackstöd och pall att sitta på medföljer.

Snabbfakta

Kapacitet: 250 liter (utan person i)

Pris: 1699 kr

Färg: Vit, Ljusrosa, Turkos, Grå

Omdöme: 4,5 av 5

Coolest Badbalja XL, Svart

badbalja från jollyroom
Bild från Jollyroom.se

Stor badbalja i en stilren och snygg design. Det inbyggda avloppet gör den enkel att tömma på vatten och den medföljande korgen är utmärkt för att förvara badtillbehör.

Snabbfakta

Kapacitet: 300 liter (utan person i)

Pris: 1499 kr

Färg: Svart

Omdöme: 4 av 5

Vanliga frågor och svar

Hur många liter rymmer en badbalja för vuxna?

Kapaciteten varierar mellan de olika modellerna men de rymmer normalt sett mellan 200-300 liter, utan en person i badet.

Var kan jag köpa en stor badbalja?

Det finns flera ställen som säljer badbaljor för vuxna, du hittar dem bland annat hos Coolstuff, Jollyroom och CDON.