De 4 bästa julklapparna till din kille

Det är inte långt kvar tills dess att julen står runt hörnet och det är dags att slå in årets klappar. För att du ska undvika stress i sista minuten ger vi dig här våra fyra bästa tips på härliga klappar att ge till din lika härliga kille.

1.Elegant med hängslen

Hängslen har blivit trendigare de senaste åren och vi ser de allt oftare i både uppklädda och mer vardagliga looks för herrar. Egentligen är hängslen ett gammalt inslag i herrmode då de har funnits i princip lika länge som byxan har funnits. Självklart är den ursprungliga iden att hängslen ska användas för att hålla byxorna på plats men idag fungerar de också som en självklar accessoar i herrmodet. Det ultimata tillfället att använda dem är vid fest då de till exempel vid smoking är vanligt förekommande.

2. En snygg och skön halsduk

En snygg halsduk kan lyfta vilken look som helst och dessutom värmer den utan att för den delen göra att en outfit känns mindre uppklädd eller genomtänkt. En halsduk kan bli din pojkväns signaturplagg som gör att varje outfit känns mer som hans. Jobbar din kille på kontor och därmed ofta går i kostym eller en annan enfärgad klädsel så är vårt tips att köpa en halsduk i en poppig färg som lyfter hans vardagslook till nästa nivå.

3. Ett personligt armband

Ett smycke är definitivt inte bara något att ge till en kvinna utan är något som även en modemedveten man kan uppskatta. För en mer personlig touch, satsa på ett armband då det är något din kille kan bära nästan varje dag till i stort sett varje outfit. Ett kul tips med att ge ett armband är att du vid senare tillfälle kan ge ytterligare ett armband från samma serie eller designer i ett annat material eller modell för att bygga på looken.

4. En pyjamas för hemmamys i mellandagarna

Det är ingen nyhet att julen i år kommer att vara annorlunda. På grund av den rådande pandemin kommer mellandagarna att spenderas hemma snarare än ute på krogen. Kanske blir den här julen istället en tid för återhämtning och vila i hemmet? Tar ni tillsammans i år endast sex dagar ledigt i jul så får ni i kombination med alla röda dagar mer än två hela veckor på raken lediga tillsammans. Varför då inte satsa på att ge din kille eller man en riktigt härlig pyjamas att spendera dessa dagar hemma?