Klippkungen.se – Sveriges största utbud av godis

klippkungen.se rabattkod

Om du är en riktig gottegris bör du kolla in Klippkungen.se, vilka har ett av världens största sortiment av lösgodis. Det är en onlinebutik som grundades 2016, alltså har de gjort en otrolig resa på bara ett par år. De finns endast online men har kontor och lager i Växjö. De försöker alltid sätta dig som kund i fokus, är det något godis som du tycker de borde sälja på sin sajt så kan du alltid kontakta dem. De gör då sitt bästa för att ta in produkten i sortimentet. Om du vill göra en god gärning för miljön och fynda billigt godis bör du spana in deras kategori som heter “ät snart”. Här rear de ut godis som är nära utgångsdatum till mycket fördelaktiga priser.

Unikt sortiment som inte finns i butik

Det som är speciellt med Klippkungen är deras otroligt stora och unika sortiment. Här hittar du massvis med godis som inte säljs i butik. Förutom godis säljs det också annat snacks, drycker och hälsoprodukter. Under kategorin övrigt finns även kakor och lite andra roliga produkter. När du klickar dig runt på sidan kommer du säkerligen hitta några nya favoriter som du inte kan vänta med att prova. Det unika sortimentet blandas upp med klassiker som du säkerligen känner igen, exempel på dessa är Ballerina, Marabou och Coca Cola.

Att det går bra för Klippkungen, det är det inga tvivel om. På bara några år har de expanderat och erbjuder försäljning till både Norge, Danmark och Finland. Givetvis har det blivit en stor succé där också. Så skulle du befinna dig i något annat nordiskt land behöver du inte oroa dig för att gå miste om svenskt godis. Då är det bara att lägga en beställning hos Klippkungen.

Låga priser och flera kampanjer

Något som är positivt med Klippkungen är deras låga priser, här går det verkligen att fynda mycket gott. De har dessutom alltid pågående kampanjer som du hittar genom att trycka på fliken “kampanjer”. Oftast har du möjlighet att köpa storpack till ett förmånligt pris eller ta del av en kampanj med tema. I juletider har de till exempel flera julkampanjer. Rabatten syns direkt vid beställning så du ser vad det kostar på en gång.

Vill du ha ytterligare rabatt rekommenderas att du håller utkik efter olika rabattkoder. Det finns flera sajter som samarbetar med större företag och som erbjuder rabatter med jämna mellanrum. Ett exempel på detta är Kupongerna.se som erbjuder rabattkoder till Klippkungen.se. Du också på denna sajt hitta tusentals rabattkoder bland olika populära butiker på nätet.

Vad säljer Klippkungen för produkter?

Vi nämnde lite kort tre produkter som du kan hitta hos Klippkungen.se men de har ju så klart mycket mer. Du som älskar amerikanskt godis kan glädja dig med att det finns en helt egen kategori för detta. Exempel på märken som du hittar här är Herseys, Nerds och Warheads. En annan kategori som vi vill lyfta lite extra är den som kallas för “retro”. Här är det nostalgi på hög nivå med allt från dumleklubbor till jenkatuggummi och hockeypulver. Som att resa tillbaka till 90-talet helt enkelt.

Föredrar du snacks kan du välja mellan allt från linschips till nötter och baconchips. Det finns även flera olika dipsorter som komplement till dina snacks. Många av produkterna går att köpa i storpack, till exempel 20 chipspåsar för ett billigare pris. Perfekt om du ska ha en stor fest eller liknande.

Under kategorin “övrigt” hittar du verkligen lite allt möjligt. Allt från bordsklockor till små gulliga påsar som går att använda till ett kalas eller babyshower. Här kan du också hitta flera olika pinatas, du vet sådana man smäller hål på för att skapa ett godisregn. Det blir garanterat festens höjdpunkt. Detta är bara ett litet urval av vad som säljs på Klippkungen och vi vill påminna om att produkter kan tillkomma eller utgå ur sortimentet.