Några ovanliga presenter för vanliga tillfällen

elmoped

Födelsedagen kommer varje år och för det mesta blir det samma typer av presenter. Blommor, choklad, en bok och kanske middag. Examen, förlovning och bröllop är kanske inte lika vanliga tillfällen men presenterna ser ändå liknande ut.

Om du är ute efter en ovanlig present för ett vanligt tillfälle ska du se närmre på följande present tips. De är den typ av presenter som kan få hjärtat att slå ett extra slag, både hos dig och hos den som får presenten.

Ett elfordon slår allt!

Varför inte ge bort en elmoppe! Läs en köpguide för elmoped och välj den modell som passar din budget bäst. Du kommer att finna en rad fina modeller som är perfekta för den som ska firas.

Det finns elmopeder som:

⦁ Har plats för last
⦁ Kör otroligt snabbt
⦁ Åker långt på en laddning
⦁ Har plats för två!

När du ger bort en elmoped är det en gåva som har precis allt. Den är praktisk, spännande, bra för miljön precis som elbilar och vacker att se på. Det är väl värt att ge bort den tillsammans med andra om din egen budget inte räcker till.

Galen upplevelse som ingen räknat med

Upplevelsen koras ju ofta som den bästa presenten och här kan du verkligen ge bort något som är ovanligt. Hoppa över myskvällen med öl-provning och stick istället iväg på bungyjump från flygplan. Eller varför inte en spök-runda i Stockholm? Skräm livet ur den som ska fira födelsedag!

Om du inte hittar något som passar perfekt från eventföretagen som ordnar med upplevelsepresenter kanske du kan smida ihop något eget. Det går ju att hyra limousin med chaufför och bestämma vart turen ska gå…

Underskatta inte blindkaveln

Det går också att göra något som kanske inte är så ovanligt men som ändå blir det med hjälp av en blindkavle. När du binder för ögonen på den som ska firas ökar spänningen markant. Vart är ni på väg? Ska ni flyga till New York med privatplan?

Nej, det blev expresståget till Säffle där du ordnat med lunch och musik av lokala förmågor. Det hela blir galet kul och annorlunda med hjälp av överraskningsmomentet. Du behöver ju inte åka långt. Det går att vandra ut i skogen och ha en dunderpicknick med alla vänner samlade. När blindkvalen åker av ropar ni givetvis Surprise!