Namnlappar till barnens kläder

Namnlappar barn

Namnlappar är ett enkelt och smidigt sätt att namnge kläder, skor och ägodelar till barnen. Anledningarna till att använda namnlappar är många men den vanligaste anledningen är att hålla koll på vems saker som tillhör vilket barn. Detta kan vara extra användbart på förskolor, fritids eller för stora familjer. Genom att använda namnlappar går det enkelt att se vem jackan tillhör, vems lunchlåda som har hamnat i fel väska eller vems ryggsäck som har hamnat i diket.

Hitta i artikelns innehåll:

Fördelar med att använda namnlappar

Genom att använda namnlappar slipper ägodelar slarvas bort lika lätt och kan återgå till sitt hem om de tappas bort för att hittas vid senare tillfälle. Barn kan även tycka att det är lite roligt att sätta sitt namn på sina kläder, skor och ägodelar för att visa på att de är deras. Det kan bli en bra övning för barnen att lära sig sitt namn och olika färger och motiv. Namnlappar kan även vara riktigt effektivt att använda i situationen när en ny grupp ska lära känna varandra. Genom att snabbt associera ett namn till ansikte går det snabbt att lära sig namnen på sina klasskamrater eller blivande kompisar. Eftersom namnlappar finns i en mängd olika slags designs och med olika motiv kan barn tycka att det är riktigt roligt att få vara med och designa sina alldeles egna personliga namnlappar. Genom att inkludera kända figurer på barnens namnlappar från exempelvis Frost kan det skapa en personlig touch som barnen kan tycka är riktigt roligt.

Filur namnlappar | Bäst i test 2024

Den butik på nätet som har bäst utbud av namnlappar och bäst hemsida för att ta fram snygga namnlappar för tillverkning är butiken Namnlappar.se. Jag brukar själv köpa namnlappar i denna butik och är supernöjd med deras kvalité! Deras namnlappar med klister är väldigt tåliga när det kommer till tvättmaskin och torktumlare. Tänk bara på att namnlappar med klister enbart tål 60 grader. Här kan man skapa personliga namnlappar och hitta kända figurer som Bamse, Greta Gris, Frost, Bilar, Hello Kitty, Spider-Man, Nalle Puh och mängder av kända figurer.
Butiken får också 4,8/5 i betyg av totalt 12 526 omdömen hos Trustpilot.com, vilket visar på extremt nöjda kunder.

Filur namnlappar rabattkod

Nu kan man få 15 % i rabatt om man handlar för minst 400 kr hos Namnlappar.se. Butiken har också snabba leveranser och erbjuder fri frakt! Det finns dock ingen rabattkod för tillfället hos butiken.

Olika typer namnlappar

Namnlappar finns i olika storlekar, stora som små. På sätt kan de anpassas till att fästas på en mängd olika ytor och material. En termos , en tröja eller kanske en ryggsäck kan kräva namnlappar av varierande storlek. Genom att införskaffa namnlappar i varierande storlek kan de användas till en mängd olika saker. På så sätt kan namnlapparna underlätta vardagen otroligt mycket genom sin smidighet och många användningsområden.

Självhäftande strykfria namnlappar

Självhäftande namnlappar är en riktigt smidig variant av namnlapp. Med klister på undersidan kan de snabbt och enkelt fästas på valfritt föremål. Denna typ av namnlapp passar de flesta hushåll och är extra smidigt om du vill använda namnlapparna till många olika föremål. Klistret brukar även sitta förvånansvärt bra och håller de flesta förutsättningar. Eftersom barn tenderar att leka mycket utomhus och inomhus brukar kläderna behöva tvättas ofta. På grund av detta kan de självhäftande namnlapparna hålla för 60 graders tvätt. De klarar även av att torkas i torktumlare! På så sätt behöver du inte vara orolig för att namnlapparna kommer lösas upp eller lossna när plaggen slängs in i tvättmaskinen eller torktumlaren. Om du fäster namnlappar på exempelvis en mugg, flaska eller matlåda kan du diska dem i diskmaskinen utan att lapparna lossnar! På så vis kan namnlappar både vara smidigt och miljövänligt – eftersom du inte behöver fästa nya lappar varje gång de körs i tvätt eller diskmaskin.

Namnlappar med klister håller för tvättmaskin och torktumlare upp till 60 grader.

Namnlappar man stryker på

Om du vill ha namnlappar som sitter som gjutet på dina barns klädesplagg finns det så kallade stryklappar. Dessa stryks på med hjälp av ett strykjärn och kan fästas direkt på plagget. De passar utmärkt på både ull och bomull samt på olika slags klädesplagg som strumpor, mössor och vantar. Stryklapparna är extra slitstarka och tål därför hela 95 grader i tvättmaskin. På så vis tål de flitig användning och håller under en lång tid. Då dessa namnlappar sitter riktigt rejält passar de utmärkt för barn som snabbt smutsar ner sina kläder och kräver flera ombyten varje dag. Namnlapparna sitter rejält och kan markera klädesplagg så att de inte kommer bort i vimlet på exempelvis förskolan.

Namnlappar som man stryker på håller för tvättmaskin och torktumlare upp till 95 grader.

Billiga namnlappar

Om du snabbt behöver få fram en namnlapp går det självklart att göra en simpel variant hemifrån. En bit papper, klister eller tejp kan bli en engångslapp som markerar ett föremål eller klädesplagg för dagen. Det smidigaste och mest miljövänliga alternativet som håller i längden är dock att beställa hållbara namnlappar. Dessa tål tvättmaskin, diskmaskin och har lång hållbarhet. Som tidigare nämnt finns de både som strykfria namnlappar och stryklappar för att passa olika typer av föremål, klädesplagg och hushåll. Hos www.namnlappar.se kan du skapa, designa och beställa dina egna namnlappar. En stor fördel med att använda hemsidan för dina namnlappar är att du kan få dem precis enligt dina och ditt barns önskemål. Du bestämmer färg, motiv, design, storlek och variant – allt på samma hemsida. Du kan sedan få hem dina namnlappar och använda dem till allt du behöver. Att designa egna namnlappar kan vara ett riktigt roligt projekt för en förälder och dess barn att göra tillsammans. Med alternativ av kända figurer att inkludera på namnlapparna, så som Bamse, Frost eller Greta Gris kan namnlapparna snabbt bli mycket roligare. Det skapar stort utrymme för fantasi, kreativt tänkande och för barnet att utrycka sin egna personlighet.