Swedish fika – roliga produkter och gott fika!

Swedish fika

Om du är en person som är ett stort fan av vår svenska fikakultur så finns det ett företag du bör spana in om du inte redan har det. Företaget heter Swedish fika och i det här inlägget kommer du att få veta allt om deras utbud. Du kan köpa deras produkter i deras webshop som finns online. Men de har även en hel del fysiska återförsäljare som du kan hitta i de större städerna, vid flygplatser och på kryssningsfartyg.


Svensk fika

En stor anledning till varför företaget har nått sin framgång är för att de säljer fika som vi kan hitta på de svenska fikaborden. Det är allt ifrån klassiska syltgrottor till pepparkakor till vaniljdrömmar som alla smakar som en del av Sverige. Du kan köpa de olika produkterna var för sig, men du kan också köpa dem i en box som heter Swedish Fika där du får flera typiska svenska bakverk i en och samma box. Dessa boxar och kakor är särskilt populära att ge bort i present till någon som vill uppleva den typiskt svenska fikakluturen. Eftersom kaffe till fika är ett måste för svenskar har de också kaffe i sitt sortiment. En annan sak du finner i deras sortiment är typiskt svenskt godis. Till exempel typiska svenska chokladbitar som kexchoklad och plopp. På internet har det blivit en trend att testa godis från olika länder, då kan det vara en rolig idé att ge bort en godisbox.


Förutom att bakverken är goda så är de dessutom väldigt snygga att se på då de är förpackade i väl framtagna designer vilket gör det möjligt för dig att ta snygga bilder till din Instagram.

Swedish fika produkter

Mer produkter med Sverige fokus

På Swedish fika har man verkligen tagit det här med fika till nästa nivå. De har varit kreativa och i deras utbud finner du inte bara typiskt svenska kakor och kaffe. De har också en hel del andra produkter.

En av de mest populära produkterna är strumpor som har mönster med olika sorters fika. Till exempel strumpor med dammsugare, kanelbullar och kaffekoppar. Dessa strumpor går i den färgglada skalan vilket gör att du garanterat kommer att sticka ut i mängden och få komplimanger för dina ovanliga, men ack så snygga strumpor.

Ett annat exempel på en produkt de har i deras utbud är en tygkasse. Tygkassens motiv består av kända landmärken du hittar runt om i Sverige. Till exempel Globen och Turning Torso. Kassen består av ett tyg som är tillverkat av återvunnen bomull vilket gör att kassen är miljövänlig.

Både deras strumpor och tygkasse är tillverkade av material som varken kommer från djur eller är tillverkade av material som är testade på djur vilket är ett stort plus.

Besök www.himmelso.com och spana in deras sortiment


Den populära filmen om oss fika svenskar