Ange ditt sökord

Present till nyfödd pojke - bebis presenter

Det kan vara svårt att veta vilka presenter man ska köpa till en nyfödd systerson, till barnbarnet eller väninnans lilla gosse. Här kommer några värdefulla presenttips som garanterat kommer att uppskattas. Dessa tips passar bra som doppresenter, men de passar precis lika bra som gåva på barnkalas. De flesta småbarnsföräldrar har redan skaffat alla nödvändiga prylar, men det finns en hel del användbara ting man kan köpa. De flesta leksaker kan man hitta på nätet där utbudet är i princip obegränsat. Se bara till att allt du köper är bebissäkert. Det får inte finnas någonting vasst eller några lösa delar som barnet kan sätta i halsen.

Smileykuddar

29 kr

Populära presenter till en nyfödd pojke

En snuttefilt är både en mjuk och omtänksam present som finns att köpa i alla möjliga färger och former. Dessutom behöver man inte oroa sig för att komma med en present som barnet redan har fått. Snuttefiltar behöver tvättas ofta när barnet är litet och att ha några på lager är både smart och kul. Det går också att köpa en snuttefilt som present till barnkalas.

Babygym

Ett babygym är en jättefin present som dessutom är både intressant och lärorik för bebisen, som får träna upp både motorik och precision. Även här finns olika möjligheter när det gäller utseende och färger. Man kan välja att köpa ett mjukt babygym som passar till nyfödda med mjuka och stora mjukisdjur som hänger ner från bågen som barnet både kan titta på och gripa tag i. Det finns också babygym i hårdplast som garanterat gör succé på vilket barnkalas som helst.

Skallror & dragleksaker

Skallror passar de flesta nyfödda då det är roligt att lära sig gripa tag i saker och skaka dem. Presenter som barnet har nytta av längre fram är också ett jättebra presenttips. Då kan en rolig dragleksak i present bli barnkalasets höjdpunkt.

Ett tips som kan göra snuttefiltar, babyfiltar eller små söta bodys extra personliga är att brodera barnets namn. Namnnappar är för övrigt en present man inte kan få för många av. Lycka till!