Frågesport & Quiz - Sällskapsspel

En av världens bästa presenter är den som stimulerar till aktivitet. Det är ofta det som vi upplever tillsammans som vi kommer ihåg längst. Istället för att ge en tröja till mamma kan du satsa på någon form av frågesport som present. Den kan ni ha glädje av tillsammans hur många gånger som helst!

Frågespel/frågesport är roliga och underhållande presenter

Visst är det roligt med presenter som utvecklar oss på olika sätt. Till barn kan man satsa på pedagogiska leksaker och då blir det ofta någon form av spel. Quiz-spel tvingar de som spelar att tänka till. Det blir lärande via lek på ett helt naturligt sätt.
När frågesporten känns intressant och man kan spela i lag behöver det inte bli så komplicerat. Tanken är inte att komma fram till vem som är smartast och kan mest. Det finns faktiskt quiz som inte alls bygger på allmänkunskap utan mer på vad ni vet om varandra.
Presenten som innehåller någon form av frågesport kan alltså verka utvecklande för er relation och det är ju jätteroligt. Perfekt till paret som redan har barn och barnbarn såväl som till de som just har valt att flytta ihop.

Showing all 19 results for Frågesport & Quiz - Sällskapsspel

Pris

Ålder

Till Vem?

Tillfälle

Något att göra tillsammans

Att ha något kul att göra tillsammans är en stor fördel. Det uppstår alltid situationer då flera människor känner att de vill göra något annat än att se på TV eller prata om ditten och datten. Ett spel med frågor blir en rolig aktivitet som kan få liv i varje situation. Rena rama räddningen när festen har gått i stå eller regnet gör det omöjligt att ta sig någonstans.

För vuxna och barn

En styrka med frågesporter som presenter är att de passar olika åldrar. När du ser på åldersrekommendationen för olika spel och quiz inser du att de verkligen är för alla. Det går att samla flera generationer omkring ett brädspel. Det är en stor charm med denna present.
Om du ska gå bort på middag och inte vet vad som kommer att passa behöver du inte fundera mer. En rolig frågesport eller ett klassiskt spel är alltid en passande present. Den fungerar alltid, i alla lägen!
Dessutom kan man se frågesporter och brädspel som presenter som leder till mer tid tillsammans. Det behöver vi mer än någonsin när våra livsstilar tar oss ifrån den gemenskap som vi annars hade haft.
Ett spel som present är också en gåva av gemenskap. Barn och vuxna får en riktigt fin anledning att umgås. Minnen för livet skapas och äntligen ser alla upp från sina skärmar en längre stund!

Inte för svårt och inte för lätt

Bra att tänka på med spel som present är att det inte bör bli för svårt men heller inte för lätt. Ibland kan smalare val vara perfekt. Om du vet att den som ska få presenten är särskilt intresserad av ett visst område eller ett visst spel går det an.
Men när du ger ett frågesportspel till ett par eller en familj är det en fördel om det inte blir för komplicerat. Läs på om spelet innan du köper. Du kan också ta en titt på verkliga recensioner online. Ta reda på hur andra upplevde spelet för att bestämma dig för om det kommer att passa som present.

Ladda upp med spel!

När du ändå beställer spel som present kan det vara läge att skaffa ett till dig själv. När stunderna då det behövs smart underhållning dyker upp önskar du att du hade gjort detta. Kom ihåg att det verkligen inte behöver bli så komplicerat. Det går att satsa på billiga spel som ger en massa nöje.
Det här är också en god anledning till att spel passar så bra när du vill ha en enklare present som ändå känns personlig och värdefull. Även om spelet bara består av en kortlek och några instruktioner kan det bli favorit-sak nummer ett för så många.
Det här är en så pass smart present att du kanske vill ha några exemplar av spelet hemma som du inte öppnar. De kan användas när det uppstår ett plötsligt behov av att ha en present som när vännerna bjuder på middag spontant och du vill komma med lite mer än choklad och blommor.