Present till Kollega

När en kollega slutar sitt arbete kan det vara svårt att veta vad man ska ge dem som avskedsgåva. En fin gest är att ge dem något som påminner dem om dig och er tid tillsammans på arbetsplatsen. Här hittar du våra bästa tips på vad kan ge i present till din kollega som slutar.

Showing 1–32 of 148 results for Present till Kollega

Pris

Ålder

Intressen

Till Vem?

En present är ett bra sätt att visa din uppskattning för allt som din kollega har gjort under tiden som hen har arbetat med dig. Det kan vara något så enkelt som en hjärtlig hälsning eller något mer genomarbetat som ett presentkort eller en korg med godsaker. Oavsett vad du väljer, se till att det är personligt och specifikt för just din kollega.

Presentkorg som avskedsgåva

En presentkorg är alltid ett populärt alternativ eftersom den kan skräddarsys efter personens tycke och intressen. Du kan sätta ihop en korg med några av deras favoritsnacks, drycker eller till och med skönhetsprodukter. Om du vill vara riktigt kreativ kan du också inkludera personliga saker, till exempel en mugg med ett foto av de båda. Det finns även ett stort utbud av färdiga presentkorgar som du kan köpa.

Vilken summa är vanlig för en present till en kollega?

När det gäller kostnaden för en gåva till en kollega finns det inget fastställt belopp. Det beror verkligen på din relation till dem och hur mycket du vill spendera. Det beror också på hur många ni är som går ihop för att köpa presenten. En trevlig gest skulle vara något runt 500 kronor totalt, men om du vill spendera mer eller mindre än så är det självklart upp till dig.