Personliga Presenter

Det finns bara en av mig och det är jag, det finns bara en av dig och det är du.
Så lyder sången och visst stämmer det? Alla människor är unika, var och en på sitt sätt, och det bör naturligtvis firas med jämna mellanrum genom att ge bort personliga presenter till dina nära och kära. En personlig present skulle kunna vara i stort sett vad som helst, eftersom det är tanken bakom och personen som får gåvan, som räknas. Personliga gåvor kan således ges till ens partner, till brudparet, till dopbarnet, till ens mamma eller pappa, till barnbarnen eller till en mycket nära vän.

Showing all 9 results for Personliga Presenter

Pris

Ålder

Intressen

Till Vem?

Tillfälle

Gravyr

Ett mycket bra drag när man ska välja personliga presenter, är att sätta dit en gravyr i form av ett namn eller ett budskap etc. Det är just där personligheten ligger och gåvan kan sålunda bara bäras eller användas av mottagaren för att göra nytta. Fördelen här är att personliga presenter av denna typ inte behöver vara dyra. Tillförseln av ett namn eller ett budskap på presenten gör nämligen sitt till. Gravera en klocka, en designpryl, sängkläder eller vad det nu må vara. Fungerar utmärkt till brudparet som får båda sina namn ditsatta, eller som present till ens älskade eller goda vän. Idag kan man gravera i stort sett vad som helst. Utnyttja den kunskapen hos försäljaren. Du hittar alla produkter i vår avdelning gravyrpresenter.

Anpassa med foto och/eller text

Som sagt, personliga presenter behöver inte kosta skjortan. Ju mer säregna du gör dem, desto mer originella blir dem. Varför inte leva ut din kreativa sida och tillföra text eller ett fotografi som får mottagaren att genast känna igen sig i en situation eller från ett härligt semesterminne? Det finns idag mängder med exempel på personliga presenter där man kan foga in foton och text i alla möjliga varianter och till och med själv designa sin gåva i stort. Posters, kuddöverdrag, muggar, mobilskal och mycket mer. Om mottagaren vet att du har haft ett finger med i spelet, så att säga, så kan du nästan garanteras en betydligt större tackkram. Kanske fotot även förser er båda med ett gott skratt.

Bejaka mottagarens intressen

Personliga presenter är ett brett fält, men det är bra om de syftar till något som utmärker mottagaren. Kanske är personen som öppnar gåvan ett stort fotbollsfan, en seglarfantast, golfare eller en fashionista. Tänk till lite extra när du skänker bort en personlig gåva, så att personen som får den känner sig lite extra utvald och känner att du verkligen känner henne/honom på djupet. Då kommer uppskattningen omedelbart som ett brev på posten.

Romantik och personlighet – Mixa fritt

Både romantik och personlighet tål att blandas upp i ett härligt recept. Är du romantiskt lagd samtidigt som du vill ge bort personliga presenter? Det finns få gåvor som går så bra som dem som både agerar romantiska och personliga på samma gång. En poster med dig och din partners namn omhuldade av ett hjärta, designprylar med din älskades smeknamn och ett fotografi, eller en sportartikel som din käresta kan använda och som har ditt namn på handtaget eller liknande. Möjligheterna är oändliga!

Fantasi utan överdrift när du väljer personliga presenter

Personliga presenter kan vara oerhört enkla eller mycket avancerade, men tanken bakom är densamma – den ska bara passa till en viss person. Visst kan det vara något av ett huvudbry att ge bort något till en person som kanske har det mesta eller är svårflörtad vad presenter beträffar. Det bästa du kan göra är att inte stånga dig blodig när du står i valet och kvalet. Välj hellre en gåva som är enkel och prisvärd men som det ligger mycket tanke bakom, än att köpa en hutlöst dyr pryl som till slut blir “osynlig” i mottagarens ögon. Personliga presenter ska vara just “personliga” men de ska också gärna få påminna betraktaren om att det var du som skänkte dem.