Presenter och Julklappar till Hundälskare

En hund bryr sig inte så mycket om presenter så är det förstås. Men den som älskar hundar blir otroligt glad över att få något som är för vovven. Det finns så många smarta saker som är till för livet med hund. Du kommer att upptäcka en helt ny värld när du börjar titta närmare på presenter till hundägare och hundar.

Showing all 5 results for Presenter och Julklappar till Hundälskare

Pris

Ålder

Till Vem?

Tillfälle

Presenter till hundägare och hundpersoner

Det är ganska vanligt att folk med hund tycker om att gå ut. Det kan ju vara en av anledningarna till att hunden en gång skaffades. Utomhus finns det mycket spännande att göra med hunden. Exempel på presenter till hunden för utomhusbruk är:

Koppel och sele – Hundar behöver bra koppel och halsband. Om du vet att din hundälskande vän ofta är ute och motionerar med hunden kan du se närmre på selar som är särskilt till för den här typen av aktivitet. En ergonomisk sele är av intresse både för matte och vovve. Det här är en present som visar kärlek.
Hund-GPS – Det är inte bara hundar som är med i jaktlag som behöver ha GPS på halsbandet. Om hunden ofta får ge sig ut fritt i naturområden är det verkligen skönt för husse och matte att kunna se var den är. Särskilt under övningar då man inte vill använda sig av rösten hur som helst för att hålla kontakt. Hund-GPS är spännande och kan bli en riktigt överraskning!
Flytväst – Oavsett om en hund ska med på båten eller bara tycker om att följa med ner till hamnen och stranden är flytvästen en viktig investering. Hundar kan simma men kan liksom människor behöva ett extra stöd. Hundflytvästen är en annorlunda present till hundälskaren som visar att du verkligen har tänkt på hundens väl!
Antiskallprodukter – Hundar skäller så är det och ofta får man lära hunden av med detta beteende. Det kan man göra med antiskällprodukter som är snälla mot hunden men ändå effektiva. Om du tänker ge ett antiskallhalsband som present får du dock betänka att det kan ses lite som en pik från dig. Särskilt om du är granne med hunden som aldrig kan hålla tyst!

Praktiska hundprylar för hemmet

Hundens liv är fullt av utmaningar och det är inte så konstigt att de som äger hund snabbt upplever att vovven blir en del av familjen nästan som ett extra barn. Hunden behöver en hel del träning men också sådant som gör att den är säker då den till exempel är ensam hemma.
En fin present till hunden kan vara något mycket praktiskt som är till för hemmiljön. Det här kan vara lite större hundpresenter och då är det viktigt att du med säkerhet vet att saken kommer att uppskattas.
Om du är väl insatt i vad som efterfrågas av matte och husse kan du ju överraska. Annars kan det vara klokt att prata lite om olika hundprylar och hur intressanta de verkar. Det kommer att avslöja vad du planerar men kan ändå vara smart om du vill att hundpresenten ska bli precis rätt.
Hundluckor ger frihet
Hundar kan få egna dörrar. Det går att installera en säker hundlucka i husets entré. På så vis kan hunden ta sig ut tidigt på morgonen för att göra sina behov i trädgården. Det här är en present till hundälskaren som inte alltid har lust att kliva ur sängen innan solen går upp för att hjälpa Fido att ta sig ut.
Grindar skapar säkrare inomhusliv
Det går också att satsa på en hundgrind som kan användas för att avgränsa hundens rörelse i hemmet. Det här är sådant som kan bli ett måste med hunden som bestämmer sig för att skorna i tamburen ska tuggas på eller att alla gäster som kommer vill bli klättrade på.
Hundgrindar kan användas på ett smidigt sätt. De går att flytta runt och är ofta mycket vackra så att de passar väl in med husets övriga dekor.

Leksaker till hundar är mycket viktiga

Hundar älskar att leka och en perfekt present till en hundälskare är givetvis en hundleksak. Med leksaken kan husse och vovve har det riktigt kul ihop. Leksaken kan bidra till mental utveckling såväl som motion både för människa och hund.