Ange ditt sökord

Presenter & julklappar till KattÀlskare

HÀr finner du presenter och julklappar till personer som Àlskar katter.

Alla Àlskar katter! Eller?
Okej, alla Àlskar inte katter, men vi alla har kompisar, slÀktingar eller familjemedlemmar som Àlskar katter. Vad passar dÄ bÀttre Àn att ge en kattinspirerad present eller julklapp till dessa personer. Eftersom kattÀlskarna oftast Àr snudd pÄ besatta av sina katter sÄ kommer de med 100% sannolikhet att bli glada för kattinspirerade prylar.

Present till till kattÀlskaren

Antingen kan du köpa nÄgot som kattpersonen sjÀlv kan anvÀnda eller sÄ kan presenten var till katten, via kattens Àgare. Köper du en present till katten sÄ kommer Àven kattÀgaren att bli glad av vetskapen att katten blir glad.
KattÀlskare Àlskar nÀmligen att göra sin lilla misse glad.

kattÀgare och kattpersoner

Om du inte sjĂ€lv har en katt Ă€r du antagligen inte medveten om allt det praktiska som man behöver för att sköta om detta djur. Även om katter anpassar sig vĂ€l till mĂ€nniskans villkor finns det saker som inte finns naturligt i vĂ„ra hem.
Ett exempel pÄ nÄgot som man ofta glömmer bort med katt Àr att den mÄste dricka mycket för att mÄ bra. Nu kanske du tÀnker att det bara Àr att stÀlla fram en skÄl med vatten. Visst kan man göra det. Och en vattenskÄl till katten Àr inte en dum present nÀr du vill vara praktisk.
Men om du vill vara Ànnu smartare och visa din kattÀlskande vÀn att du kan lite mer kan du satsa pÄ nÄgot som fÄr katten att dricka mer. Det Àr nÀmligen sÄ att mÄnga katter inte dricker tillrÀckligt nÀr vattnet ges i en vanlig skÄl. Det rör dÄ inte pÄ sig som i naturen. Och katten kan fÄ problem med urin-sten och annat om inget görs.
Men nu gör du nÄgot Ät saken med en finfin vattenfontÀn som erbjuder katten den rörelse som den vill se i vattnet för att sticka ut tungan och lapa mer frÄn det. Om du vÀljer en lite mer avancerad modell kommer vattnet ocksÄ att filtreras och dÀrmed hÄlla sig frÀscht mycket lÀngre.
Kissen fÄr vatten som smakar gott och Àr nyttigt för den. Det kommer att vÀrma hjÀrtat pÄ den som vill katten det allra bÀsta. Vilken underbar present till en kattmÀnniska!
Men praktiskt kan vara sÄ mycket mer Àn vatten som katter mÄr bra och vill dricka mer av. Andra spÀnnande exempel pÄ praktiska presenter till katter Àr:
‱ Kattluckor – Katten kan gĂ„ in och ut sjĂ€lv och ingen annan kommer igenom om dörren Ă€r utrustad med chip-avlĂ€sning.
‱ KattlĂ„dor – Gör livet inomhus trevligare med en kattlĂ„da som har finesser som ser till att kattsanden inte hamnar överallt efter besök. Formen pĂ„ lĂ„dan kan ocksĂ„ bidra till bĂ€ttre lukt och ett bĂ€ttre toalettbesök för missen.
‱ Kattsand – Idag finns det helt fantastiska uppfinningar som Ă€r till för att göra kattens lĂ„da vĂ€ldoftande och enkel att sköta. Unna din vĂ€n och hans katt den nya generationens kattströ och visa vĂ€gen till en mycket trevligare tillvaro inomhus.

Roliga kattprylar för mer glÀdje

Fast presenter till katter mÄste ju inte bara vara sÄdant som hjÀlper katten att mÄ bra eller bidrar till ett trevligare hem. Katter tycker om att leka. Det finns en massa roliga kattleksaker som Àr fina att se pÄ och kul för den med fyra tassar.
Om du vill ge nÄgon form av kattleksak som present ska du dock komma ihÄg att tÀnka pÄ sÀkerheten. Det Àr inte alltid önskvÀrt att vara kreativ och göra nÄgot eget. PÄ film och i böcker har katter kul med garnnystan. Men i verkligheten kan det hÀr faktiskt innebÀra en fara.
Om du istÀllet satsar pÄ leksaker för katter som Àr utvecklade med tanke pÄ kattens behov och sÀkerhet kommer du att hitta rÀtt. Det hÀr Àr en present till katten som den kan ha glÀdje av lÀnge. Katter fortsÀtter nÀmligen att leka hela sina liv. SÄ kattleksaken kan du ge bort oavsett om det rör sig om en ny kattunge eller Murre som har hÀngt med i över tio Är.

Hur man hittar en present till sin katt

Om du tycker att det Àr svÄrt att vÀlja present till en katt ska du komma ihÄg att det Àr tanken som rÀknas ocksÄ med kattpresenter. KÀnn efter i hjÀrtat. Om saken som du funderar pÄ kÀnns som nÄgot som visar kÀrlek har du hittat rÀtt. Det oavsett om det Àr en dricksfontÀn för katter eller en plastleksak som piper.