Presenter & Julklappar till Kattälskare

Alla älskar katter! Eller?
Okej, alla älskar inte katter, men vi alla har kompisar, släktingar eller familjemedlemmar som älskar katter. Vad passar då bättre än att ge en kattinspirerad present eller julklapp till dessa personer. Eftersom kattälskarna oftast är snudd på besatta av sina katter så kommer de med 100% sannolikhet att bli glada för kattinspirerade prylar.

Present till till kattälskaren

Antingen kan du köpa något som kattpersonen själv kan använda eller så kan presenten var till katten, via kattens ägare. Köper du en present till katten så kommer även kattägaren att bli glad av vetskapen att katten blir glad.
Kattälskare älskar nämligen att göra sin lilla misse glad.

Showing all 10 results for Presenter & Julklappar till Kattälskare

Pris

Ålder

Till Vem?

Tillfälle

kattägare och kattpersoner

Om du inte själv har en katt är du antagligen inte medveten om allt det praktiska som man behöver för att sköta om detta djur. Även om katter anpassar sig väl till människans villkor finns det saker som inte finns naturligt i våra hem.
Ett exempel på något som man ofta glömmer bort med katt är att den måste dricka mycket för att må bra. Nu kanske du tänker att det bara är att ställa fram en skål med vatten. Visst kan man göra det. Och en vattenskål till katten är inte en dum present när du vill vara praktisk.
Men om du vill vara ännu smartare och visa din kattälskande vän att du kan lite mer kan du satsa på något som får katten att dricka mer. Det är nämligen så att många katter inte dricker tillräckligt när vattnet ges i en vanlig skål. Det rör då inte på sig som i naturen. Och katten kan få problem med urin-sten och annat om inget görs.
Men nu gör du något åt saken med en finfin vattenfontän som erbjuder katten den rörelse som den vill se i vattnet för att sticka ut tungan och lapa mer från det. Om du väljer en lite mer avancerad modell kommer vattnet också att filtreras och därmed hålla sig fräscht mycket längre.
Kissen får vatten som smakar gott och är nyttigt för den. Det kommer att värma hjärtat på den som vill katten det allra bästa. Vilken underbar present till en kattmänniska!
Men praktiskt kan vara så mycket mer än vatten som katter mår bra och vill dricka mer av. Andra spännande exempel på praktiska presenter till katter är:
• Kattluckor – Katten kan gå in och ut själv och ingen annan kommer igenom om dörren är utrustad med chip-avläsning.
• Kattlådor – Gör livet inomhus trevligare med en kattlåda som har finesser som ser till att kattsanden inte hamnar överallt efter besök. Formen på lådan kan också bidra till bättre lukt och ett bättre toalettbesök för missen.
• Kattsand – Idag finns det helt fantastiska uppfinningar som är till för att göra kattens låda väldoftande och enkel att sköta. Unna din vän och hans katt den nya generationens kattströ och visa vägen till en mycket trevligare tillvaro inomhus.

Roliga kattprylar för mer glädje

Fast presenter till katter måste ju inte bara vara sådant som hjälper katten att må bra eller bidrar till ett trevligare hem. Katter tycker om att leka. Det finns en massa roliga kattleksaker som är fina att se på och kul för den med fyra tassar.
Om du vill ge någon form av kattleksak som present ska du dock komma ihåg att tänka på säkerheten. Det är inte alltid önskvärt att vara kreativ och göra något eget. På film och i böcker har katter kul med garnnystan. Men i verkligheten kan det här faktiskt innebära en fara.
Om du istället satsar på leksaker för katter som är utvecklade med tanke på kattens behov och säkerhet kommer du att hitta rätt. Det här är en present till katten som den kan ha glädje av länge. Katter fortsätter nämligen att leka hela sina liv. Så kattleksaken kan du ge bort oavsett om det rör sig om en ny kattunge eller Murre som har hängt med i över tio år.

Hur man hittar en present till sin katt

Om du tycker att det är svårt att välja present till en katt ska du komma ihåg att det är tanken som räknas också med kattpresenter. Känn efter i hjärtat. Om saken som du funderar på känns som något som visar kärlek har du hittat rätt. Det oavsett om det är en dricksfontän för katter eller en plastleksak som piper.