present- och julklappstips till en tjockis

Har du en släkting eller vän som älskar mat? Kanske visar det sig dessutom på hens runda former? Att vara en gourmand är charmigt tycker vi och det finns mängder med fina presenter som skulle passa som julklapp eller vid ett annat viktigt tillfälle. Häng med så får du 4 bra present- och julklappstips till tjockisen!

Showing all 26 results for present- och julklappstips till en tjockis

Pris

Ålder

Intressen

Till Vem?

Tillfälle

Present till tjockis

5 mumsiga presenttips till din tjocka kompis

1. En kokbok

Den mest självklara presenten till en matälskare är en riktigt bra kokbok! Kanske har vännen passion för en särskild sorts mat och då är valet självklart. Annars kan det vara roligt att köpa en kokbok som är specialiserad på något mer exotiskt , till exempel sushi. Den som gillar mat och att laga mat kan med stor sannolikhet njuta av en eller två timmar i köket medan hen skapar kreativa och smaskiga sushibitar!

2. En matalgningskurs

Råkar det vara så att kompisen eller släktingen älskar att laga mat? Då kan det passa bra med en kurs! Det är kanske ingenting man själv tänker på att prova, men om man får den i present kan det definitivt väcka tankar. När vännen får en kurs i present kan hen lära dig helt nya maträtter och dessutom bli bättre på dem hen redan kan. Dessutom innebär det godare mat, så det kan bara vara ett vinnande koncept!

3. Tvål och badprodukter i form av kakor

Är din vän inte riktigt en matälskare utan mer ett kakmonster? En rolig present kan då vara att köpa tvål i form av läckra tårtbitar. Kombinera det med badbomber i form av färgglada muffins så har du en perfekt kombination! Att äta tårta hela dagen varje dag är inte särskilt nyttigt, men varför inte åtminstone se något som man tycker om varje gång man går till badrummet? Med härliga dekorativa produkter får badrummet en roligare och gladare atmosfär. Dessutom kan det verkligen reflektera gourmanden som bor där!

4. Snygga tallrikar och servis

Den som tycker om att spendera mycket tid i köket eller iallafall att äta,
uppskattar oftast fina tallrikar. Tycker vännen eller släktingen om någon särskild superhjälte? Har personen en mer klassisk stil eller är det gotiskt som gäller? Du kan hitta tallrikar av alla möjliga slag och ett tips är att köpa sett med tallrikar i flera storlekar och kanske även skålar och muggar. Då blir det kanske ännu roligare att äta middag och dessutom blir det mer intressant när gourmanden har besök!