Ange ditt sökord

Bröllopspresenter med gravyr

Bröllopspresenter med gravyr

Bröllopspresenter med gravyr

Det kan vara för många en klurig uppgift att lyckas hitta en riktigt bra bröllopspresent att ge till brudparet. Man tänker mycket runt omkring på vad som är klassiska bröllopspresenter och priset på gåvan såklart. Här får du lite presenttips på klassiska bröllopspresenter med gravyr i samarbete med butiker som Medgravyr.se & Presenter.se som säljer mängder av fina produkter som champagneglas, vinglas, knivar och allt med möjligheten att gravera. Du hittar här produkter som lämpar sig väldigt bra till exempelvis bröllop, student, dopp och andra speciella tillfällen. Men nu ska vi kolla mer på bröllopspresenter med gravyr som är en perfekt gåva till bröllopet som du ska gå till. Vi har också skapat en separat sida med alla gravyrpresenter med möjlighet till gravering.

I detta avsnitt hittar du enbart bröllopspresenter med gravyr. Kolla gärna in vår avdelning med bröllopspresenter för att få fler idéer på vad du kan köpa till brudparet. I denna avdelning hittar du allt ifrån klassiska bröllopspresenter som badrockar till lite mer roliga presenter som upplevelser. vinkaraff och vinglas med gravyr

Vinkaraff med tillhörande vinglas

En prisvärd och klassisk present kan vara denna mycket eleganta vinkaraff med tillhörande vinglas som finns att köpa hos presenter.se. Här finns möjligheten att gravera på både vinglasen samt vinkaraffen. Det här rödvinsetet kommer väl till pass senare när det nygifta paret ska ha sina romantiska middagar.

579 kr hos Presenter.se


Sparbössa med gravyr

Sparbössa med ”eventuellt” bidrag till bröllopsresan

Börjar det bli lite panik att hitta en bra bröllopspresent samtidigt som du inte vet hur mycket den bör kosta. Då är denna present något du ska satsa på! Beställ hem denna söta sparbössa med gravyr på de som gifter sig ihop med datumet då bröllopet äger rum. Du kan sen alltid fylla sparbössan med lite pengar till bröllopsresan ifall du känner att priset på presenten är låg sett till din relation till brudparet. Ett lite roligare sätt en det traditionella kuvertet med pengar.

389 kr hos Presenter.se


Champgneglas med gravyr till bröllop

Champagneglas med gravyr

När det kommer till bröllopspresenter med gravyr är champagneglas ett säkert kort. Det är också en av de vanligaste presenter ett brudpar brukar få vid ett bröllop. Det blir också ett roligt minne för brudparet de kvällar när dom sitter och skålar med sin champagne. Här ser vi en lite lyxigare variant av champagne glas från Orrefors med ingraverade ringar ihop med namnen på de lyckliga brudparet samt datum då de gifter sig. Dessa glas är designade av Erika Lagerbielke och serien på glasen heter Intermezzo med den klassiska blå droppen som rinner längs foten på glaset.

1099 kr hos Medgravyr.se


Champagneglas med graverade ringar till brudparet

Graverade champagneglas med graverade vigselringar

Har även plockat ut en fin variant av champagneglas med gravyr till ett lägre pris som jag också hittade hos Medgravyr.se. På dessa glas graveras det in vigselringar med namn och datum. Men det finns andra fina motiv som hjärtan, MR & MRS, love, King & Queen  med flera att hitta. Som du kan se behöver inte bröllopspresenter med gravyr vara speciellt dyrt. Här har du en mycket bra present till ett rimligt pris tycker vi.

499 kr hos Medgravyr.se


gravyr på vinglas bröllopspresent

Vitvinsglas med Swarovski-kristaller – 2 pack

Dessa fantastiskt vackra glas med äkta Swarovski-kristaller går att köpa med gravyr och utan ifall man önskar. Swarovski-kristaller ser man ofta i takkronor och finare vinglas. Det är dock fel att säga kristall då det egentligen är glasmassa blandat med bly för att skapa ett mer exklusivt intryck. Hur som helst är det två vitvinsglas av hög kvalité som kommer uppskattas av bröllopsparet. Glasen är handgjorda och möjlighet att gravera in bröllopsparet finns. Glöm ej påminna dom att handdiska dessa glas då de ej tål maskindisk.

855 kr hos Presenter.se


bröllopsram med gravyr

Silverpläterad ram till bröllopsfoto 

Under ett bröllop tar man väldigt mycket foton och sen i efterhand hittar man förhoppningsvis den perfekta bilden att rama in. Att få en fin ram till bröllopsfotot med gravyr tycker vi är ett strålande presenttips om du inte kommit på något bra. Här finns det plats att gravera in brudparet och datum på en silverpläterad ram. Sen blir brudparet påminda om den fantastiska bröllopsdagen varje dag när de går förbi fotot. En bra present ifall du letar efter en symbolisk bröllopspresent till ett lägre pris.

315 kr hos Presenter.se


ask till brudparet

Vacker ask med foto

En mycket vacker ask där man kan gravera in datum och namn. En ask där bröllopsparet kan spara minnen från bröllopsdagen och kolla igenom när man vill minnas tillbaka. Ett tips är att själv lägga något personligt i asken och sen be alla gästerna göra det samma. Man kan exempelvis köpa en polaroidkamera och ta lite roliga bilder på alla paren och personer som är på bröllopet och skriva ett budskap och lägga i asken. Försök komma på lite bra idéer man kan fylla asken med så den blir roligare att öppna för bröllopsparet senare. Mitt sista tips är också pengar till bröllopsresan och ett brev med en hälsning från dig.

735 kr hos Presenter.se


leonardo-skulptur-hjarta

Leonardo – Graverad hjärtformad skulptur

En otroligt vacker och förtrollande skulptur skapad i rött glas blir en fin inredningsdetalj till brudparet. Denna skulptur är 23 cm hög och tillverkad i blåst glas som ett hjärta, och ger ett blickfång vart den en må stå i bostaden. En romantisk present som passar utmärkt att ge bort som bröllopspresent där man också kan gravera in namnen på dem som gifter sig. Denna hjärtskulptur tycker vi förtjänar en hedersplats i hemmet då den berikar på ögon och sinne.

555 kr hos Presenter.se


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *