Reaktionsspel

299 kr

Är du och ditt kompisgäng trött på att bara sitta hemma och slökolla på tv? Spendera tid ihop och spela detta roliga reaktionsspelet. Det går ut på att ni håller i varsitt handtag, när lampan släcks ska du så fort som möjligt trycka på knappen på ditt handtag. Den som har sämst reaktionsförmåga och trycker sist får en trevlig liten överraskning i form av en elstöt.

Är du och ditt kompisgäng trött på att bara sitta hemma och slökolla på tv? Spendera tid ihop och spela detta roliga reaktionsspelet. Det går ut på att ni håller i varsitt handtag, när lampan släcks ska du så fort som möjligt trycka på knappen på ditt handtag. Den som har sämst reaktionsförmåga och trycker sist får en trevlig liten överraskning i form av en elstöt. Det finns många olika användningsområden. Ska ni träffas och inte bestämt vem som ska betala för utekvällen? Ni kan inte bestämma er för vems favoritfilm ni ska kolla på? Alla vill gå och käka på olika ställen? Dra fram spelet och tävla om det!

 

 

Ålder

14 år, 15 år, 16 år, 17 år, 18 år, 19 år, 20 år, 21 år, 22 år, 23 år, 24 år, 25 år, 26 år, 27 år, 28 år, 29 år, 30 år, 31 år, 32 år, 33 år, 34 år, 35 år, 36 år, 37 år, 38 år, 39 år, 40 år

Intressen

Spel & Pussel, Nöje & Underhållning

Passar

Henne, Honom

Flickvän/Pojkvän tillfälle

Födelsedag, Julafton

Tillfälle Presentkorg

Julafton, Födelsedag, Gå bort-present

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Reaktionsspel”