Presenttips till fotbollsintresserad

presenttips till fotbollsintresserad

Ett bra presenttips till en fotbollsintresserad kan ju vara någon av dessa stilrena tavlor på kända fotbollsarenor världen över. Här kan du hitta arenor från Sverige, England, Italien och Spanien. När man var liten grabb satte man rummet fullt med färgglada posters på välkända fotbollsspelare och ju fler desto bättre. Problemet nu på äldre dagar är att samma posters inte passar in på samma sätt som när man var liten. Vad skulle din partner och vänner tycka ifall det hängde fotbollstavlor över hela bostaden? Tråkigt kan man tycka då intresset för fotbollen och alla kända fotbollsspelare såklart finns kvar.

Stilrena posters på kända fotbollsarenor

Men hittade Sverigemotiv.se som säljer dessa underbart vackra och stilrena tavlor med alla välkända fotbollsarenor. Nu äntligen kan man fylla väggen med sitt favoritfotbollslags arena och få upp någon fotbolls relaterad tavla utan att skämmas. Jag själv har två favorit fotbollslag, ett från Sverige och det andra i England. På mina väggar har jag hängt upp fotbollsarenorna Anfield, Ullevi samt Gamla Ullevi. På dessa fotbollsarenor spelar såklart mina favoritlag IFK Göteborg och Liverpool. Jag tror detta är ett mycket uppskattat presenttips till han eller hon som brinner för fotbollen. Eller varför inte köpa en present till dig själv och pynta upp hemmet med din favorit arena och hylla ditt fotbollslag.


Lite exempel på posters med fotbollsarenor hos Sverigemotiv.se


Fotbollsarena Anfield – Liverpool FC

På Anfields fotbollsarena kan man se fotbollslaget Liverpool FC spela. Ni alla har säkert hört talas om lagets motto “you never walk alone”. Original låten är skriven av Richard Rogers och Oscar Hammerstein och senare kom en ny version av Gerry & the pacemakers. Efter detta blev det Liverpools officiella sång och spelas när hemmalaget kliver på Anfield arena. På Anfield har Liverpool spelat sen 1892 och idag tar arenan 54 074 besökare. En stilren och snygg poster på Anfield är ett måste till en Liverpool supporter.

349 – 799 kr hos Sverigemotiv.se

Tavla med Arsenal hemma arena Anfield


Old Trafford – Manchester United

En av Englands mest omtalande och klassiska arena heter Old Trafford samt kallas för The Theatre of dreams. En arena grundad år 1910 och där man kan se laget Manchester United spela sina hemma matcher. På denna arena har legender som Paul Scholes, Eric Cantona, Ronaldo, Ryan Giggs och George Best spelat. Manchester United är den klubb som är mest supporterstöd i hela världen och därför störst sannolik att springa på deras supportrar. Old Trafford är också Englands största arena samt den största arenan i Premier League och tar 75 811 åskådare. Att köpa en tavla med Old Trafford är givet som present ifall du känner en trogen Manchester United supporter

349 – 799 kr hos Sverigemotiv.se

Poster med Manchester United arena Old Trafford


Stadio San Paulo – Napoli

Denna arena tar 60 240 åskådare och du finner den i stadsdelen Fuorigrotta. Arenan är en multifunktions arena men såklart mest känd som Napolis hemma arena. Förutom fotboll har andra stora världskändisar som U2 och Rolling Stones uppträtt här. På alla affischer kan man också hitta lite intressant fakta om vart arenan är placerad och hur många åskådare den tar mm. En bra present till den som är inbiten Napoli supporter eller bara älskar italiensk fotboll.

349 – 799 kr hos Sverigemotiv.se

poster på stadio san paolo Napoli


Friends Arena – AIK

Från början spelade AIK sina matcher på Råsunda men har sedan 2013 bytt till Friends arena. Det är också på denna arena det svenska landslaget spelar sina matcher och vi fick uppleva vinsten mot England med 4-2. Denna fotbollsmatch satte också nytt rekord på Friends arena med hela 50 022 besökare som fick se Zlatan göra den berömda cyckelsparken från 30 meter. Men vi har sedan fått nya besöksrekord av både Bruce Springsteen och Eminem som har det senaste rekordet på 57 520 besökare. En poster som bör hänga hos alla trogna AIK supportrar eller hos oss svenskar som följer landslaget.

 349 – 799 kr hos Sverigemotiv.se

Poster Friends Arena AIK fotboll


Gamla Ullevi – IFK Göteborg

I Göteborg och även kallat “Änglarnas stad” bland IFK Göteborgs supportar finner vi Gamla Ullevi där man kan följa IFK Göteborg, Örgryte IS och Gais. På Gamla Ullevi  rymmer det 18 416 åskådare som kan följa Göteborgs lagens matcher. Man kan såklart också hos Sverigemotiv.se hitta Ullevi som för de flesta är den arenan som är mest känd. Gamla Ullevi invigdes år 2009 i matchen mellan IFK Göteborg och Akademisk Boldklub  från Köpenhamn. En trevlig svartvit poster till alla goa göteborgare eller till dem som håller på något av Göteborgs lagen.

 349 – 799 kr hos Sverigemotiv.se

tavla med Gamla Ullevi i Göteborg

Övriga posters med fotbollsarenor

De posters över fotbollsarenor här över var bara lite exempel på vad som finns hos Sverigemotiv.se. Ni kan i denna butik finna en mängd andra arenor där ert favorit lag spelar. I övrigt finns det också brickor med samma motiv. Skulle inte fotboll vara det största intresset så finns det annars en mängd utav snygga posters att finna. Det finns motiv som hockey arenor, stadskartor, byggnader och motiv från Sveriges alla vackra städer. Vi på Presenttipsaren rekommenderar varmt denna butik ifall du är på jakt efter bra presenter.

Kolla in Sverigemotiv.se och deras fantastiska motiv