Billiga Julklappar

När julen närmar sig börjar det bli dags att fundera kring julklapparna. För den som behöver något till julklappsspelet eller den egengjorda julkalendern, är det viktigt att inte spendera för mycket per julklapp. Samma sak gäller för den som har stor släkt eller gillar att delta i glöggfester och andra evenemang där gåvor ska ges bort.

Julklappstips för runt hundralappen

Kanske har du likt många andra svenskar spenderat en mindre förmögenhet på julklappar vissa år, bara för att senare nästan få leva på existensminimum under januari. Samtidigt vill du inte ge bort julklappar som inte uppskattas och riskera att framstå som snål och fantasilös. Det finns en bättre väg! Låt oss titta närmare på ett par beprövade sätt att hitta billiga julklappar till alla tänkbara mottagare.

Showing 1–32 of 62 results for Billiga Julklappar

Pris

Ålder

Intressen

Till Vem?

Tillfälle

Smarta småprylar

Inte sällan har din mamma eller pappa beklagat sig över något litet problem. Många småprylar kan förenkla vardagen och göra stora skillnad, trots att de är billiga. Ett exempel är en riktigt bra bärkasse eller ett mindre köksverktyg. Även till flickvän, pojkvän eller arbetskollegor brukar det finnas lämpliga småprylar att köpa. Tanken bakom är viktigare än priset och saker som är kreativa och nyskapande lär garanterat bli uppskattade.

Ett annat alternativ är att tänka roligt istället för smart. Under någon form av fest eller annan tillställning är det många gånger bättre att skoja till det med julklappen. Varför inte något som får hela rummet att brista ut i skratt? Se dock till att inte riskera att någon tar illa upp. Några korta tips är en nyckelring eller en mugg med ett roligt budskap.

Presentkort

Ett finurligt tips som också blir riktigt billigt är att göra dina egna presentkort. Det behöver faktiskt inte kosta någonting, förutom en del energi och engagemang. Varför inte ge bort en helkroppsmassage till pojkvännen eller flickvännen, ställa upp som barnvakt under en kväll åt ett syskon eller bjuda föräldrarna på en oförglömlig middagsupplevelse? Värdet på denna typ av egengjorda julklappar kan faktiskt vara mycket större än 100 kr, trots att allt som behövs är att skriva ner det på ett kort.

Tillverka en egen present

Detta julklappstips är utmärkt för den händige som har någon form av hantverksfärdighet. Gör en trendig prydnadssak, sticka en mössa, tillverka ett smycke eller måla en tavla. Egentligen är det bara fantasin och givetvis dina egna färdigheter som sätter gränserna. Antagligen har du redan mycket av materialet som krävs hemma, annars är chansen stor att du kan köpa material för under hundralappen.

Godis

Ett billigt julklappstips som i princip alltid fungerar är att ge bort godis. Vem tycker inte om att få chokladpraliner till jul? Känner du personen i fråga lite bättre, kanske du vet om de tycker om en viss typ av godis. Alla gillar till exempel inte lakrits, men för den som är ett stort fan av lakrits, finns chansen att hitta en lite ovanligare variant för under hundralappen.

Poängen är att godsaker som godis och choklad brukar passa till alla, oavsett om det är honom, henne, vänner eller barn. Vad man kan tänka på är att det blir lite trist att ge bort alltför mycket godis. Helst vill du hitta en bra kombination av billiga julklappar som visar att du ägnat både tid och omtanke under planeringen.

Här kan du hitta presenter under 100 kr för vidare vidare förslag på billiga julklappar.