Tandblekning som födelsedagspresent

I samarbete med Tandblekning.co

Går du och funderar på vad du ska ge bort i födelsedagspresent? Varför inte ge bort en tandblekning till någon? Det är en present som passar alla och som har många fördelar. Ett vitare leende kommer få personen att känna sig mycket mer trygg i själv. En av de vanligaste fördomarna gällande tandblekning är att det skulle vara farligt eller dåligt för hälsan. Det är ingenting som du behöver oroa dig för idag. De hemmakit som säljs på marknaden är helt giftfria, vilket du kan meddela personen som får kitet i födelsedagspresent. Ett annat alternativ är att ge bort en tandblekning på klinik.

Är det enkelt att göra en tandblekning hemma?

Ja, det är faktiskt jättelätt att göra hemma själv. Om du väljer att ge bort ett tandblekningskit, vilket är den vanligaste formen av tandblekning , kommer personen som fyller år att kunna bleka sina tänder helt själv. Den vanligaste metoden går ut på att du lägger ett tunt lager med gel i en bettskena. Denna skena måste du först forma efter dina egna tänder. Sedan ska du låta den verka under ett antal minuter och sedan tas den bort igen. Det finns även remsor som du bara placerar på den övre och undre tandraden.

Varför ge bort en tandblekning i födelsedagspresent?

Vi rekommenderar att ge bort en tandblekning eftersom det är en rolig och annorlunda present som definitivt kommer uppskattas. Alla vill vi ha ett fräschare leende. Om du köper ett kit till någon behöver denna inte ens lämna sitt hem för att få fräschare tänder. Ett vitare leende ger bättre självförtroende, vilket är ett stort plus. Att det dessutom är så enkelt att applicera gör att alla kan använda det. Vill du inte enbart ge bort ett tandblekningskit kan du ge bort det som en del i ett helt spa-kit.