Testagram September

Testagram september

Har gått och funderat lite på att testa tjänsten med presentboxar från Testagram. Nu äntligen har jag fått tummen ur och tänkte nu testa dessa presentboxar ett par månader framåt. Den boxen jag fick nu är för September månad. Anledningen till att jag ville prova Testagram är dels för att jag annars inte hade köpt dessa typer av produkter. Men har också gått igenom tidigare boxar och det mesta känner jag ändå kommer till användning. Priset på boxen ligger på 119 kr per månad och fri frakt ingår, det totala värdet på alla produkter ska också överstiga 180 kr. Men det roligaste är ändå att få ett paket där man inte vet innehållet. Om detta är onödigt eller inte får jag utesluta efter några månader, för du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Kolla gärna in Testagram och deras tidigare boxar

Presentboxens innehåll och betyg för September

Naturdiet – En måltidsdryck med smak av choklad och hasselnötter. Den smakade mest choklad med inslag av nötter och passade bra som en måltid snabbt efter träningspasset ihop med en banan. Betyget på denna blir 3/5 Boxar. Kul att testa men kommer inte köpa den igen.

Rek. pris: 20 kr

Mountain Dew – En läskedryck med smak av lemon. Den var väldigt god och smaken är snarlik Sprite. Betyg 3/5 Boxar.

Rek. pris: 14,5 kr.

Ehrmann Protein Shake – Denna protein shake testade jag efter träningen och smaken var vanilj. Den var god, men inte tillräckligt att jag skulle köpa den ute i butik. Betyg 3/5 Boxar.

Rek. pris: 12,5 kr

Swiffer Duster – En ny typ av dammvippa som samlade ihop dammet hemma utan problem. Den fungerar också utmärkt i bilen då instrumentbrädan alltid blir full med damm. Denna dammvippan blev jag nöjd med och betyget blir 5/5 Boxar.

Rek. pris: 69 kr

ORGANICS by Red Bull – I min Testagram box fick jag tonic water. Hade ingen Gin hemma och provsmak får ske vid nästa grogg. Men hur står skillnad kan det vara på olika typer av tonic water? Betyg ?/5 Boxar.

Rek. pris: 12,9 kr

Ajax Hygiene – En rengöringsmedel som luktade gott men lite starkt. Den gjorde dock sin uppgift bra och betyget på denna blir 4/5 Boxar.

Rek. pris: 35,9 kr

KitKat Chunkey – KitKat med salt karamell-fudge fyllning. Den var god, men man tröttnade snabbt på den. Jag skulle alla dagar i veckan hellre köpa originalet. Betyg 3,5/5.

Rek. pris: 6,9 kr

Honey Cheerios bar – Den var helt okej, men alldeles för söt för min smak. Betyg 2/5 Boxar.

Rek. pris: 6,9 kr


Pris på boxen – 119 Kr

Totalt värde på Testagram boxen för September månad = 179 Kr

Besök gärna Testagram.se och se ifall detta kan vara något som passar dig. Du kan också kolla in deras tidigare boxar.