Tips om massagekuddar att ge bort i present

Att ge bort massageprodukter är ett ganska säkert kort, för vem gillar inte massage? En massagekudde är dessutom lätt att placera på olika platser i hemmet, samt att ta med sig om man vill ha med den till sommarstugan eller utlandsresan. Vilken massagekudde man väljer beror bland annat på vilken typ av massage man vill ha och vilken prisnivå man har tänkt sig. Här tipsar vi om några av årets bästa massagekuddar.

När vi läser jämförelser om flera testade massagekuddar så ser vi att Flowpillow Heat kommer ut som vinnare. Det är en batteridriven kudde och därför går det att använda den var du vill i eller utanför hemmet. Flowpillow Heat ger sportmassage som framförallt passar personer som behöver behandling vid skador eller trötta muskler efter träning. Men alla som vill ha djupgående massage kan använda kudden. Flowpillow Heat använder infraröd värme som gör massagen djupare och skönare. Massagekudden har även valbara hastigheter som gör att du kan behandla olika muskelgrupper optimalt. Det här är en utmärkt present för någon som tränar mycket, eller för en person som ofta har ont i rygg, axlar eller knän.

Jämförelsesidan Inspekto.se som även skriver recensioner har placerat Beurer MG 145 högt upp i sitt test av massagekuddar. Enligt Inspekto är det en av marknadens mest sålda massagekuddar och den har även fått utmärkta kundrecensioner. Beurer MG 145 ger stark shiatsumassage för ben, rygg, nacke och axlar. Den drivs med strömkabel och är därför lite mindre flexibel, men fungerar bra för de flesta användare. Massagekudden värmer samtidigt som den masserar, vilket ger ett djupare och bättre resultat. Den har fyra massagehuvuden som roterar för att simulera en riktig shiatsumassage. Med ett tvättbart överdrag är den enkel att hålla ren och fräsch.

För personer som tycker om inredning och vill ha en enhetlig stil hemma, så är massagekudden Beurer MG 135 en utmärkt present. Till skillnad från andra massagekuddar som kan vara skrymmande, så ser Beurer MG 135 ut som en vanlig soffkudde i standardstorlek 40 x 40 cm. Det går därför bra att använda dina egna kuddöverdrag för att få den att smälta in i den övriga inredningen. Kudden är inte batteridriven, men den har en extra lång strömkabel som gör att den ändå är flexibel. Kudden ger en klassisk shiatsumassage med fyra roterande massagehuvuden som roterar åt båda hållen. Även denna kudde har en värmande effekt som gör att massagen blir mer effektiv och behaglig.

Massagekuddar är enkla att använda och ger bra resultat, oavsett om man vill behandla specifika skador, träningsvärk eller bara vill ha allmän avslappning. Det är därför utmärkta presenter att ge bort till någon som du vill ska ha lite extra omsorg.