Coola prylar

Coola prylar

Aldrig kan man sluta att förvånas av alla häftiga och sköna prylar som finns ute på marknaden. Att köpa sig något helt galet och oanvändbart kan ibland kännas hur bra som helst. Det är sådana saker som man ställer på hyllan och faktiskt lägger märke till trots att de har stått där i flera år. Under den här kategorin har vi samlat ihop ett gäng läckra och fräcka grejer som passar allra bäst under namnet coola prylar.

De coolaste prylarna

Coola och roliga prylar hittar du på Coolstuff.se

Sommaren är som gjord för mysiga picknickar och grillat. Fast när man är iväg på en liten minitripp i skärgården eller hemma vid favoritsjön så kanske man inte alltid har plats med en stor grill att bära på. Vilket gör den här lilla uppfinningen, med betoning på lilla, väldigt praktisk. Den kallas för Grillput och väger 560gram med en storlek på futtiga 28*2,2cm.


Tengu är en skön lirare som sjunger med musiken du spelar. Han pratar även lite smått när du skriver på tangentbordet om du inte är den musikaliska typen. Koppla honom till din USB-port och njut av hans sällskap. Skulle han somna till är det bara att blåsa honom i ansiktet så vaknar han till igen.

Whisky on the rocks får genast en ny innebörd! Inte bara är dessa Ice Cubes of Sweden vansinnigt läckra i glaset, de håller drycken kall utan att smälta och späda ut den med vatten! 8 stycken stenar.

Det finns mängder av saker som höjer tillvaron till den coolare nivån. De prylarna som vi har samlat ihop här är bara ett par av dom. Titta runt på sajterna och förgyll ditt rum, din lägenhet eller ditt skrivbord med några sköna grejer. Potentialen är hög så det enda som möjligen kan stoppa dig är fantasin.